Russeklær Dugnadsprodukter
STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert
STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert

STEMNINGEN SELGER NYESTE 15M PÅ MARKEDET (2011) EU-godkjent og prisnominert

Russebuss

Bussen ble bygd om fra rutebuss til russebuss, og ruller dermed for første gang i år med 22+1 seter. Bussen er 2011 modell, 15m lang og 2,3m bred med firehjulstrekk og trepunktsseler. Definitivt en av de nyeste bussene på markedet! Bussen ble bygd av engasjerte håndverkere med god oppfølging av Vest bussprodusent og Bussfix. Det har vært tett samarbeid med Statens Vegvesen fra dag en, og bussen ble også nominert til et av årets sikreste russebusser med bare foreløpig en annen buss som bærer dette merket. Dersom senere eiere opprettholder tilstanden vil de også definitivt beholde dette russeoblatet dersom kontroll, slipper å gjennomgå en omfattende teknisk kontroll. Bussen har alkolås for å kunne starte bussen, og sjåføren har gleden av ryggekamera.

Bussen er bygd med anlegg i omtanke, og da vi leide stappepakke var det essensielt med så mye plass som mulig. Bak i loungen er ryggplatene laget med hull i slik at det ikke demper lyden av anlegget, noe som godt merkes!

At den ruller for første gang i år betyr selvfølgelig alt nytt, nytrekte seter, nytt materiale som inkluderer gulv, lister, strømledninger, rullgardiner til vinduene i loungen, nybygd rom til aggregat med lufting av Bryn byggklima inkl termometer på aggregatet, det følger også med LED-lys i lysrør og under setene i loungen. Det er spotter på begge sider foran ved sitteplassene. Stikkontakter både foran og bak og det er satt inn USB-innganger i taket til lading av mobiltelefoner. Er også kamera ved utgangen bak, og bussen har overvåkningssystem. Vi har valgt å spesiallage smårom under loungen for lettere tilgang, disse er utstyrt med sklisikre matter. Det er også fult mulig å bygge om med flere eller mindre seter da vi har COC-papirer på dette og el-anlegget (det originale el-anlegget er ikke rørt på ved ombygging)

Bussen går på diesel og er svært gjerrig, den er også av klassen som gir rabatt i bompasseringer, noe som gjør rulling desidert billigere! Dersom det skulle vært ønskelig kan vi få de neste eierne i kontakt med Vest som kan gi en minnepenn med ulike ord og sitater som kan stå foran på bussen mens den kjører.

Fikset/byttet ut på bussen:
- Ny frontrute og siderute
- Nye lys bak
- Nye bremserør
- Nytt dieselfilter

Bussen er definitivt av sjelden vare og mye innsats har blitt lagt i den. Den blir tatt godt vare på da det er en jentebuss. Er også mulighet for rullestolbrukere å komme inn da vi har rullestolheis utstyrt i midtinngangen.

Ta gjerne kontakt med Tuva Bråthen (97 83 38 08) på mld for visning eller ytterlige spørsmål og/eller bilder.

Annonsen ble sist oppdatert 31.08.2021

Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Iveco Vest Eurorider
Produksjonsår
2011
Reg.nr.
FK14139
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!