Russeklær Dugnadsprodukter
29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES
29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES

29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES

Russebuss

Nadderud 03-kull selger feilfri russebuss med 29+1 registrerte seter. Bussen er en Volvo B7R, 2002 modell. Den er 2,55 meter bred, 12,5 meter lang og har en stor, romslig lounge på 4-5 meter.

Denne bussen har tidligere vært en turbuss før den i 2019 ble bygd om av “The Border”, som godkjent russebuss av Statens Vegvesen. Den er av nyere modell og har gått feilfritt gjennom en rekke EU-godkjenninger, den er derfor sammenliknet med andre russebusser i svært god stand. Da den tidligere har vært en turbuss, er bussen også godt vant med lange turer. Den har enkeltdør i midten, som i motsetning til dobbeltdører er mye mer sikkert - dette er noe politiet også foretrekker!

Bussen har som nevnt 29+1 registrerte seter, som i dag er ekstremt etterspurt ettersom at politiet strammet inn reglene for overskridelse av antall sitteplasser i 2017. Setene og loungen i bussen er omgitt av stålrammer som både gjør det lett å flytte på seter, samt at det er sikrere da de er boltet fast. Det er god plass under loungen til å oppbevare det man trenger, alt fra jakker og drikke til evt. mennesker:) Ved hver sittegruppe er det stikkontaktuttak, som er veldig praktisk.

Bussen går på diesel, som gledelig gjør russetiden billigere. Den er også gjerrig! Bussen har manuelt gir som mange bussjåfører foretrekker, ettersom at alle veteranbusser har det.

Det er to luker på hver side av bussen. På høyresiden er det innebygd vifte og ventilasjon, som gjør at det kan stå aggregater inne i bussen uten at de blir overopphetet. Her er det plass til to store aggregater, som skal være nok til et stort anlegg. Side-lukene på venstresiden derimot kan brukes som oppbevaring til diverse (verktøy, drikke, jakker).

Bussen har stoor plass til anlegg mellom loungen og sittegruppene. Det er totalt 9 registrerte plasser bare i loungen fordi den tidligere turbussen har de bakerste setene registrert. Dette er noe de fleste andre av de nyere russebussene ikke har. På denne måten vil man få mer plass foran som kan utnyttes, for eksempel til anlegg. Dette gjør også at loungen strekker seg langt. UV-lysene på bilde 3, følger med.

Bussen har tidligere rullet som:
2019: The Border
2020: Ladywood
2021: Doxxed
2022: Nadderud 03
2023: -

Ta gjerne kontakt på meldinger eller face for spørsmål eller flere bilder <3

Emma Lyngra Børli - 92252148 eller Andrine Varmann Aamodt - 45472105

Annonsen ble sist oppdatert 10.05.2021

Sitteplasser
30 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B7R
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
KH 14920
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!