Russeklær Dugnadsprodukter
 15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS
 15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS  15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS  15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS  15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS

15 METER RUSSSEBUSS TIL SALGS

Russebuss

Denne bussen har rullet i Stavanger i 2020 og skal rulle her i 2021 og i 2022 og. Bussen tilhørte jentegruppen festen 2020 fra Stavanger og tilhører nå jentegruppen LIVE TO DIE 2021 fra Bryne. Vi er en guttegjeng på 24 stk som har kjøpt bussen fra LTD og vill nå allerede legge den ut til salgs for til neste års kull.

Om bussen: Jentene som har bussen nå skal ikke gjøre så mye med den men når vi overtar bussen til vår russetid skal bussen total renoveres og rives helt og blitt bygd helt på nytt til en buss som blir et satse prosjekt. Bussen blir bygd om og skreddersydd helt ned til siste detalj til konseptet vårt, og mye av det nye som blir bygd kan brukes av dem som overtar bussen.

Blir også bygd en enorm krone som følges med på kjøpet. Det er en veldig fin buss med tanke på den flate fronten på bussen og dobbel dører bak (noe mange busser idag ikke har) . Det blir bygget aggregatrom under bussen med lufting og ventilasjon, og den har svære luker med plass til stort uteanlegg.

(alt av bygging av bussen og kronen blir gjort av profesjonelle folk med mange års erfaring)

Bussen rullet med «FESTEN2020» og det oppstod null problemer mens den var i bruk.

- selve teknisk og mekanisk stand på bussen regnes den som «den beste russe bussen på markedet» (i følge bussmekanikeren som EU- godkjente 01 russen sin i fjor)

- Bussen er nå EU- godkjent (papir følges med) .

- automatgir, noe de fleste sjåfører foretrekker ettersom det er enklere og kjøre

- diesel drevet som er billigere

Om du har spørsmål eller om du har lyst og legge inn et bud er det bare og ta kontakt på med meg David Gismervik på 953 39 886.

NB!
Selger bussen til 04/05 kullet ettersom vi bruker den selv i 2022.


Annonsen ble sist oppdatert 18.02.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
Scania 6X2*4
Produksjonsår
2003
Reg.nr.
UA 23721
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
409000
Har takrigg / krone!
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!