Russeklær Dugnadsprodukter
En av norges største 15m busser leies ut!
En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut! En av norges største 15m busser leies ut!

En av norges største 15m busser leies ut!

Russebuss

Strøken og nydelig utført 15m turbuss med god takhøyde og enorm plass leies ut!

Bussen er bygget om av profesjonell påbygger og har blitt innredet med seter i kunst-skinn i høy kvalitet. Den er rigget med 28+1 seter i sittegrupper samt en Lounge på over 9m totalt. Det er selvsagt gode lagringsrom under Lounge for å ikke snakke om enorme lasterom under bussen.

Det er bygget aggregat-rom i gips gjennomgående under bussen så her er det mulighet for 2x aggregater om man skulle ønske det for å drifte eventuelle store satse-pakker med lyd og lys samt at bussen så klart leveres med vår signatur inverter-pakke med batteribank som gjør at man kan rulle lovlig og støyfritt med lyd og lys på.

Det er stikk-kontakter gjennom hele bussen med skjult el-opplegg som selvsagt innehar nek-400 erklæring slik at dere kan føle dere trygge på at dette er utført av fagfolk!

Buss leveres ferdig eu-godkjent, inkludert forsikring og selvsagt kostnadsfri levering og tilbake-henting etter endt leieperiode!

Skulle uhellet være ute og bussen skulle få tekniske problemer under russetiden står våre mekanikere klare til å fikse problemet så raskt som over hodet mulig. Dersom problemet ikke lar seg løse innen rimelig tid vil dere få tildelt en annen buss dere disponerer til bussen er tilbake på veien.

Hva mer kan dere ønske dere for en russetid?

Bussen leies ut inkludert grunnpakken med lyd og lys som dere selvsagt vil kunne prøvehøre på en visning hos oss!

Skulle dere ha andre spørsmål eller behov står vi klare til å hjelpe dere!

Ser frem til å høre fra akkurat din gruppe!

Ta gjerne en titt på våre hjemmesider for mer info:
mrlbussutleie.no

Annonsen ble sist oppdatert 29.01.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sittegrupper)
Modell
scania irizar
Produksjonsår
2005
Reg.nr.
ab11111
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
360 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!