Russeklær Dugnadsprodukter
Russebuss til salgs!
Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs! Russebuss til salgs!

Russebuss til salgs!

Russebuss

Jetsons 2020 selger bussen sin til 02 eller yngre som er på utkikk etter buss.
I 2016 ble bussen bygget som russebuss, og dette har blitt gjort av proffe fagfolk. Alt i bussen er derfor bygget nøye og ordentlig. Den har gått som turbuss (Carrus), og har kun blitt kjørt på langturer. Turbuss er en drøm i kjøre i forhold til en skranglete bybuss. Denne bussen kjører med lavt turtall på E6 i 110-120 km/t uten problemer. Bussen er 12,5 meter lang og 3,45 meter høy. Bussen har 22+1 seter som er organisert i fem sittegrupper og et dobbeltsete. Det ble fokusert på å lage en stor lounge når bussen ble bygd, og hele bakerste del av bussen er derfor det. Loungen er stor og romslig med speilfolie i taket. Loungen er sveiset i stål noe som gjør den veldig solid og som er en fordel når den skal godkjennes. Setene er trukket i skai sammen med taket over sittegruppene. Der er det også spotter. Det ble lagt nytt gulv og vegger i bussen av proffe fagfolk i februar 2019. Dette er av et slitesterkt materiale som holder godt. Taket og veggene foran ble nylig malet svart, og dette er gjort ordentlig (grunning og flere strøk maling). Alle sittegruppene har sin egen stikkontakt, noe som er ekstremt praktisk. Statens Vegvesen var i 2016 veldig fornøyd med arbeidet som var gjort på bussen. Den ble også russebuss godkjent i 2017, der den fikk masse skryt. Den er altså veldig god teknisk stand, og er bygd profesjonelt og sikkert. Det følger med et splitter nytt aggregat til en verdi på 20 0
Du sendte I dag kl. 17:54
på 20 000kr (Honda, 6800W). Det er godkjent aggregatrom med avsug under bussen. Det er hyller i taket over sittegruppene til oppbevaring. Bussen har toalett og kjøleskap som det er mulig å låse. I 2020 ble det ble installert en bryter ved sjåføren som skrur av aggregatet. Dette ble gjort av fagfolk.
Bussen ble sendt på service og ble EU-godkjent 16 april 2020. I 2019 byttet det autoriserte merkeverkstedet olje, oljefilter, dieselfilter og alle flytende væsker i motoren. De gikk også over hele bussen og smørte alle punktene. Bussen ser veldig bra ut og er solid under. Det er også nye batterier i bussen. Meget bra dekk (helårsdekk). Bussen er i meget god teknisk stand. Alle sjåførene som har kjørt bussen, synes den er meget tight og fin å kjøre. Ingen ulyder, og holder seg bra og stabilt på veien. Bussen har KUN gått 760 000km, noe som er svært lite. Motoren bruker ikke olje. Bussen selges med anlegg (to topper og to basskasser) og lys. Bussen er EU-godkjent til 16 april 2021.
Det er en feil i girkasse systemet i bussen. Dette koster 40k-50k å fikse, dermed trekkes represjonkostnadene fra den totale prisen.
Bussen har tidligere rullet som:
- Calabasas 2016
- Cloud Nine 2017
- Rumble Jungle 2019
- Jetsons 2020

Annonsen ble sist oppdatert 07.01.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
23 (Sittegrupper)
Modell
Scania
Produksjonsår
1993
Reg.nr.
TV 54874
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin
100 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!