Russeklær Dugnadsprodukter
SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen!
SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen! SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen!

SANDEFJORD 03 selger brei sidestilt Hvalen!

Russebuss

Sandefjord 03 selger Hvalen!

GENRELL INFO:
Bussen er av merke og modell SCANIA CR 113, og ble først registrert i 1984. Den er 12m lang og med en innvendig bredde på 2,5m er dette en av de bredeste sidestilte bussene på markedet. Innvendig takhøyde er 2m, noe som gir mengder med plass til anlegg. Bussen har dører foran og dobbeldører, i midten (busser med dør bak, kan ikke ha sammenhengende lounge bak i bussen). Bussen bruker diesel, og har selvfølgelig automatgir, noe de aller fleste sjåfører krever, ettersom at jobben er en helt annen med manuell. Rullingen blir også mye smudere uten clutchen. Bussen har den fordelen at den har dobbel nødutgang bak, slik at man slipper å ha uønskede sidevinduer i loungen og heller ett vindu helt bakers som dekkes til med anlegg eller vegg. Dette gjør at det slippes inn minimalt med lys, så lys som UV og strobe fungere mye bedre.

Setene har veldig høy rygg, og er korte slik at man får utrolig mye gulvplass, man får lett 3stk i bredden, i motsetning til sittegruppe busser eller smale sidestilte, der to personer sliter med å komme seg forbi hverandre. Siden bussen har så mye gulvplass er det enkelt å stappe med anlegg. Bussen er også laget for å ha subber liggende i loungen. Dette hjelper veldig mye for lyden i bussen. Med å ha subber bakerst for du et sinnsykt trykk igjennom hele bussen, men man kan også ha en sammensatt lounge uten subber hvis det heller ønskes. Det er hele 3 plasser til å ha anlegg, bakerst i loungen, ved midtre dobbeltdører og bak sjåføren!! Er dere ute etter en buss med potensiale for mye lyd, er hvalen DEN beste bussen. Bussen har godkjent hengerfeste, noe som er avgjørende fremover ettersom at politiet har fått øynene opp for aggregater på taket og krever dem fjernet, slik at de fleste busser må ha aggregat henger fremover. Bussen er veteran så man slipper veiavgifter, omregistrering, bompenger og setebelter.

TEKNISK STAND:
Bussen har rullet helt feilfritt de siste årene. All Motorverk, drivverk og el-system er plettfrie. Bussen har aldri trengt noen store reparasjoner, bare bytting og oppgradering av deler. I 2015 da sjøbua hadde bussen, bygde de om alt innvending etter plantegningen. Den har da siden 2015 passert forvaltnings- og EU-kontorll uten noen som helst problemer. EL-systemet og drivverket ble oppgradert i 2018 av Le mans. De oppgraderte det tekniske systemet samt små ting som vindusviskere, blinklys og brannsluknings apparat. Korken som hadde den i 2020 brukte ytterlige 70k på det mekaniske og elektriske, og skiftet sidevinduene Vi har også tenkt til å ha bussen på merkeverksted for å gjøre den tipp topp stand til vår rt og din. Kort sagt, er deres gruppe Keen på en sidestilt som ikke streiker, er dette en av dem.

TING SOM SKAL BLI GJORT AV 02:
- Tak med spottekasser og nødlys. Fjerne alt gammelt og legger opp nytt tak. Blir også lagd nye spottekasser med lys som går på bussens strøm.
- Bygge om nøkkelhullet. Nøkkelhullet fjernes, og erstattes med et armlen.

Hvalen har tidligere rullet som:
2002 - INSOMNIA - Årets Nordstrandbuss
2003 - ROYAL - Årets buss Tryvann
2004 - SATISFACTION - 2. plass Ringenes Herre
2005 - Hvileår
2006 - ENTERTAINER - Årets buss x2 (Tryvann og Stavanger)
2007 - PREDATORS
2008 - ALIVE - Årets beste buss Stavanger
2009 - LJUDMANNEN - Årets lyd Nesbru, 3. plass årets lyd Tryvann og Lillehammer
2010 - IMAGINARIUM - Årets interiør Tryvann , Årets Oslobuss.
2011 - DISCO RANGERS - Skrillex
2012 - CNY - Årets Eksteriør Lillehammer, Årets Russedressbuss, 2. plass årets lys
2013-SAINTS - Årets Russeservicebuss,
2014 - LA SCALA - Årets bussruss.no-jentebuss, Årets Tusenfrydbuss, Årets NRJ-buss
2015 - SJØBUA
2016 - Normandy - RINGENES HERRE, Årets Russedressbuss
2017- ROARING NINETIES
2018- LE MANS – Årets Nesbrubuss, Årets lyd
2019-BELLEVUE- Årets Nesbrubuss
2020-BUCKWILD
2021-JUGGS
2022-Sfj

Kontakt Anders Rudsar 48341873 eller Christian Boyer 93899979 hurtig for en uforpliktende prat.

Annonsen ble sist oppdatert 16.11.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
27 (Sidestilte)
Modell
SCANIA CR 113
Produksjonsår
1984
Reg.nr.
DP26132
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!