Russeklær Dugnadsprodukter
Strøken 15M! Graduation 2020
Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020 Strøken 15M! Graduation 2020

Strøken 15M! Graduation 2020

Russebuss

Bussen er 15m lang (lengste du får utenom leddbuss), ombygd i 2018 og har kun rullet to russetider etter ombygging. Bussen har 27 registrerte sitteplasser, og en gigantisk lounge som blant annet huset 50+ mennesker under landstreff Fredriksten i 2018. Det er god plass mellom setene og plass til store anlegg og masse lyselementer i bussen. Medfølgende ledstriper i gulv og tak, som passer perfekt sammen med andre lyselementer dere ønsker å sette inn. Under hele loungen er det lagringsplass som enten kan brukes til høyttalere og røykmaskiner, eller lagring av alkohol, klær osv.

Bussen har som sagt mulighet til å huse store og kraftige anlegg, blant annet i midten av bussen ved midtdøren hvor dere får plass til store doble basser og høyttalere, under loungen hvor det kan plasseres høyttalere langs hele loungen, på hjulrammene foran i bussen eller helt bakerst i bussen ved enden av loungen. Bussen har stikkontakter over hele bussen, og alt av ledninger er allerede lagt og betalt for slik at det eneste dere trenger å gjøre er å koble til aggregatet på ene siden og høyttalere/lys/røykmaskiner osv osv. i stikkontaktene i bussen. I tillegg følger det med festepunkter til høyttalere (dette er pålagt) i midten av bussen og på hjulrammene, så dere slipper å tenke på dette også.

Bussen har automatgir (noe de fleste sjåfører krever), og er 1999-modell som er veldig nytt i forhold til de fleste busser på markedet. Det betyr at bussen har lavere kilometerstand enn de fleste busser, og dere vil ikke møte på de samme tekniske problemene som ofte oppstår med gamle busser, og hvis noe skulle skje er det betydelig lettere å fikse og skaffe nye deler til en 99-modell enn til busser bygget på 70- og 80-tallet. Radiatoren på bussen ble byttet i 2018 til en kostnad på over 80 000, så det betyr at bussen har en splitter ny radiator, som er veldig uvanlig for æ å russebusser å ha. I 2018 ble bussen sendt tilbake til samme selskap som bygde den om til å begynne med, og der har alt småtteri ble fikset. Bussen har også blitt EU-godkjent på nytt i sommer. Det betyr at dere får en buss som er EU godkjent ut deres russetid, istedenfor å kjøpe en buss som kanskje sitter på mange problemer når dere må sende den på eu godkjenning selv.

Medfølgende bussen følger en aggregatramme med verdi på rundt 15 tusen bakerst på bussen. Denne er av veldig god kvalitet og er veldig beskjeden i forhold til mange andre rammer som totalt ødelegger baksiden av eksteriøret til mange busser. Den er laget av metall og tre, og trygt og lovlig festet i grunnverket under bussen. Her kan dere plassere opp til 2 aggregater opp til 150kg. Fordelen med en ramme er at det er mye mindre stress å få aggregatet godkjent ettersom lufting og overoppheting ikke er et problem. I tillegg er det null stress å fylle bensin på aggregatet som er veldig deilig! Ledninger er allerede lagt under og gjennom bussen fra aggregatramma og inn til stikkontaktene i bussen, så alt som trengs er å feste aggregatet, koble inn ledningene også har dere strøm fikset og klart. Slenger i tillegg med at strømmen aldri gikk iløpet av en hele russetid, og EL-anlegget var helt nytt og godkjent samtidig som bussen ble ombygd.

Bussen har også et eget aggregatrom/lagringsrom under bussen som betyr at i motsetning til mange andre busser kan dere ha 2 eller flere aggregat godt gjemt inni bussen om dere ønsker det.

Bussen har vært EU-godkjent flere ganger, sist nå i sommer.

Det er bare å kontakte for mer informasjon, det er mye mer vi kunne sagt om bussen! Vi er fleksible med visninger og dere vil garantert ikke bli skuffet.
Tlf: 91168166

Annonsen ble sist oppdatert 09.10.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
27 (Sittegrupper)
Modell
Volvo
Produksjonsår
1999
Reg.nr.
XR54736
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!