Russeklær Dugnadsprodukter
HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN!
HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN! HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN!

HELL OF A NIGHT 2020 SELGER VETERANEN!

Russebuss

EU-GODKJENT UT MAI 2021!

VOLVO B10M 1990
Kilometerstand (september 2020): 879.434
22+1 registrerte plasser med sittegrupper. (ekstra seter medfølger)

INFORMASJON
Bussen har en lengde på 12,5 meter, en bredde på 2,5 og en høyde på 3,4. At den er 1990-modell betyr at den blir veteran under vårt eie i 2020, noe som gjør at det vil være færre regler for å få ting godkjent og dere vil slippe mange avgifter når den er i deres eie. Den vil også være billigere å forsikre, noe som er en fordel da forsikring fort kan bli dyrt.
Bussen har manuell girkasse og går på Diesel som sitt drivstoff. Vi har fått tilbakemelding av flere bussjåfører om at den var god å kjøre, og den kjørte hele russetiden uten verken små eller store tekniske problemer.

TEKNISK STAND
Bussen ble sist EU-godkjent 28. mai 2020. Vi sendte den på EU-sjekk tidligere samme måned, og fikk kun småfeil tilbake som vi lett fikk reparert på egenhånd slik at det ikke var noen feil med bussen før vi begynte å rulle. Den har stått inne når den har vært i vårt eie og blitt godt tatt vare på gjennom vinteren med jevne oppstarter i løpet av de kalde månedene. Den har startet alle gangene, og det har ikke vært noe problem å få i gang motoren eller andre ting på bussen.
Siden vi overtok bussen i 2018 har vi kun brukt småpenger på reparasjoner – dette inkluderer tre EU-godkjenninger.
Frontruten ble skiftet under eiet til Banken, og bussen ble totalrenovert av guttene under deres eie.
Alt vi har av papirer og lignende vil selvfølgelig kunne fremvises under en eventuell visning dersom dette er ønsket.

INTERIØR
Vi er stolte av å si at loungen er av de lengste du kan finne i en 12,5 meter lang buss. Under setene i loungen er det lagringsplasser med god plass til klær, alkohol osv., noe som er svært positivt med tanke på stjeling under rullinger etc. Det er 22+1 registrerte seter, men vi skal har ekstra seter til sittegruppene slik at man lett kan bygge den ut til å være 24+1 dersom det er ønskelig. Vi har valgt å bruke plassen i midten til et svært anlegg istedenfor å bygge en bar, men dette kan dere selvfølgelig velge å endre på dersom det er ønskelig. Anlegget er bygd inn i bussen slik at det ser veldig bra ut, og ikke tar opp unødvendig plass.

ANNEN INFORMASJON
Det er også massevis av rom under bussen der man kan oppbevare ting. I luken bakpå bussen sitter aggregatet, hvorav det ene ble kjøpt helt nytt i 2018. Dette tilsier at det også vil være i god stand etter vi er ferdig med det, da det kun er blitt brukt gjennom to russetider. Det er satt en aggregatvifte i bakluken slik at det ikke blir overopphetet når det brukes under rullinger. Dere vil få med to aggregater, og ettersom det er mange lagringsplasser under bussen vil det være lett å gjemme flere aggregater uten at det tar mye plass andre steder dersom dette er ønskelig. Det er også helt nye batterier i bussen, og dere vil få med blant annet en ekstra forsterker som står i en luke under.

HVA SELGES DEN MED?
Når vi skulle frakte den ned fra Steinkjer kjøpte vi nye vinterdekk til en verdi av over 20 000, som selvfølgelig følger med bussen når den skal overgis til nye eiere. I tillegg kommer vi til å selge den med alt vi har av både lyd og lys, noe som gjør at dere slipper en utrolig stor utgift her også.


Dersom dere lurer på noe mer eller er interesserte kan dere gjerne ta kontakt med Silje Vang Øverby på Facebook eller telefon (40554632), eller Ada Lindberg (90077440). Vi har mer informasjon om bussen, så det er bare å spørre på dersom det er noe mer dere lurer på eller dere ønsker en visning.

Annonsen ble sist oppdatert 15.09.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
23 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
1990
Reg.nr.
HJ96431
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!