Russeklær Dugnadsprodukter
FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1
FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1 FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1

FEILFRI RUSSEBUSS SELGES 28+1

Russebuss

Stokeley 2021 selger en stødig Volvo B12M som har gått kjempe fint gjennom tidligere russetider. Bussen er av de større og nyere man får på dagens marked. Dette gir den utrolig mange muligheter når det kommer til hva man ser etter i en russebuss.

Tidligere eier har endret på loungen da de ønsket en lydvegg bakerst, og det er fortsatt mer en nok plass i loungen. Bussens størrelse gjør at endringer i loungen kan kompenseres for; Ønsker man en lydvegg bakerst, men vil fortsatt ha en LANG lounge er det plass til og forlenge den, og få lydveggen samtidig. Vi prioriterer lyd fremfor større lounge.

Høyden på bussen gjør det også veldig behagelig da man slipper å bekymre seg for å skalle i taket og har god margin og bevegelighet i bussen. Et annet pluss med høyden er at man kan stå litt høyere enn de fleste andre busser når man møter på de, noe som aldri er feil.
Bussen er også rask, relativt til andre busser, så man trenger ikke bekymre seg for å henge etter på vei til møtesteder o.l. Bussen starter hver gang man vrir om nøkkelen, da den også er relativt ny (2001).

I bussens lagringsrom er det plass til å drive 4 bærbare aggregat. Det vil si at man kan pakke inn opptil 24'000 watt i lasterommene, noe som gjør at du kan få MER ENN NOK lyd.
Modellen får masse skryt av mekanikerne på Volvo Gardermoen, og kan sees på som en av de bedre modellene til Volvo. Det vi skal gjøre med bussen for vår russetid er vi skal trekke om seter, legge nytt tak og gjøre om veggene.

OBS! Bildene fra interiøret og fronten er fra de som hadde den tre år før oss. Vi har dessverre ikke noen tilgjengelige bilder for øyeblikket.


TIDLIGERE EIERE:

Ultras 2017 / ROMERIKE
Spacemonkey 2018 / ROMERIKE
Muttley 2019 / ROMERIKE
B-Gjengen 2021 / ROMERIKE


Har du spørsmål/ønsker å komme i kontakt med referanse (sjåfør eller mekaniker)? send en melding til Simen Fattnes Hanslien på messenger eller ta kontakt på email: sfhanslien@gmail.com

Annonsen ble sist oppdatert 26.11.2020

Sitteplasser
28 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B12M
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
NE 89987
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
200 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!