Russeklær Dugnadsprodukter
Mercedes Sprinter 416 CDI
Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI Mercedes Sprinter 416 CDI

Mercedes Sprinter 416 CDI

Russevan

MERCEDES SPRINTER 416, RUSSEBIL SELGES!


Russ i 2021 eller 2022 på jakt etter noe av det største og drøyeste du får i van- kategorien? Her har du en nesten 7 meter lang Mercedes Sprinter med 8 seter som kun har gått ett år som russebil. Nylig EU- godkjent og godkjent ombygd fra minibuss til personbil.

Vi kjøpte bilen fra et seriøst taxiselskap høsten 2019. På den tiden var den registret som minibuss med hele 16 seter. Gjennom vinteren og våren bygde vi om bilen og fikk den ned i vekt slik at den senere ble godkjent av Statens Vegvesen som personbil (altså kan du kjøre denne fra du er 18+). Bilen hadde da gått over 400000 km, noe som kanskje høres mye ut men denne bilen har mange russetiden foran seg!

Noe rust var det langs kanaler osv, dette ble behandlet og fikset av oss selv med god hjelp fra fagfolk. Bremseklosser bak og noe annet av slitedeler ble byttet. Både vinter- og sommerdekk er gode å kjøre med og har mye igjen å gå på! Bilen er ellers meget lettkjørt og ligger fint langs vegen. Den drar også nokså godt og har et lavt forbruk i forhold til f.eks Chevy- van.

Videre på ombyggingen ble de gamle stoffstolene kastet ut, og kvalitets- skinnstoler ble satt inn. Stolene står nå 3 og 3 mot hverandre, men det er gode muligheter til å endre på dette til deres ønsker via skinner i gulvet. Det er også muligheter for å få 7 seter bak, kontakt oss for mer info om dette. Videre ble bord med pleksiglass og 8 koppholdere bygd, festet på samme trygge måte som stolene. Alle stoff- paneler ble trukket om i svart skai. I tillegg ble tak og mye av interiør ble lakkert i svart for å få mørkere atmosfære inne i bilen, dette merkes godt i mørket i kombinasjon med LED RGB- lysene som streker seg gjennom bilen. I tillegg til alt dette er bilen slipt ned for å så bli rullemalt rød. Den kan derimot bli mye fetere med grafitti dekor!

Som allerede nevnt er bilen nesten 7 meter lang med god takhøyde. Dette gjør at bilen har ekstremt god plass inni og kan ikke sammenliknes med alt annet av Chevy- van og Caraveller som ruller rundt. Bilen har god plass bak, som enten kan brukes som dansegulv eller til moshpits, ellers er det også gode byggemuligheter for louge og evnt anlegg. Videre har den også elektrisk sidedør og to store skapdører bak, noe som sørger for fet entre.

Bilen har ikke noe eget anlegg. I vårt bruk av vi brukt to soundbokser, noe som har funket svært bra! Ettersom de er drevet av eget batteri og bluetooth kan de taes ut av bilen for å så bli tatt med videre der festen skjer. På den andre siden kan de også stå godt festen i bilen og gi god lyd.

Ettersom bilen kun har gått et år som russebil og vi har gjort all ombygging kan vi dokumentere og vise til alt som er gjort med bilen. Her er ingen ting herjet med gjennom flere år med russ. Dette ser vi på som ett meget stort pluss.

Det er lite negativt å nevne om bilen, men noe små bulker og litt rust finnes det fortsatt i dørene. Utenom det er dette er konge russebil som har mange fine russetider foran seg!

Bilen er lagt ut for 110.000kr, men gi gjerne bud!!

Ta kontakt på 47719967 ved interesse eller mer informasjon.


Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Annonsen ble sist oppdatert 31.07.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes Sprinter 416 CDI
Produksjonsår
2006
Reg.nr.
JR 26542
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
110 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!