Russeklær Dugnadsprodukter
EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS
EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS

EKKE LEIK SELGER FEILFRI EU-GODKJENT BUSS

Russebuss

EKKE LEIK 2020 har gleden av å videreføre STEMORRA DI til 02/03. Bussen er 12,4m lang og maksimalt tillatte 2,5m brei. Bussen har 26+1 godkjente plasser.

Bussen ble EU-godkjent 04.06.2020 som vil si at den vil være godkjent ut RT 2021 så dere bare trenger å fikse skilter før den er klar til russetiden. Vi kjøpte bussen av en mekaniker som gikk igjennom alt av det tekniske og fikset opp i alt av småfeil før EU så den sklei rett igjennom uten problemer.

Bussen er tidligere turbuss som gjør at den er vandt til å kjøre lange turer og fint klarer å presse farten opp mot 100km/t uten at det skulle være noe problem. Dette gjør at den vil være mye sikrere enn en bybuss dersom dere skal kjøre lange turer på motorvei.

Bussen er også veteranbuss som gjør at dere slipper å betale omregistreringsavgift, bompenger og vegavgift. Dette vil dere merke at dere vil spare mye på i forhold til andre som ikke har veteranbusser.

Vi har kappet av litt av loungen og flyttet noen seter for å få plass til et stort anlegg for maksimal lydopplevelse. Gulvet ved anlegget er isolert for å få minst mulig vibrasjoner som gir mye bedre lyd. Det er også luker på utsiden av bussen som gjør det mulig å få uteanlegg om dere skulle ønske dette.

Det er et stort aggregatrom som gjør at det er stor plass til aggregat. Slik at dere kan få plass til et stort anlegg og mye lys.

Bussen står nå i Larviksområdet. Ved salg kan vi også bistå med hjelp og info om dere skulle trenge det i russetiden. Kan også verve dere til det beste man kan få tak i av lyd og lys, som gjør at dere får en enda bedre pris. Kjøper dere bussen vår vil vi også gi dere verving av arbeidsdugnader om dere skulle trenge det.

Pris kan diskuteres

Dersom dere lurer på noe annet eller er interessert kan dere kontakte oss på:
Sebastian Hellner (45516283)
Sondre Ludvigsen (45065964)

Annonsen ble sist oppdatert 29.07.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
27 (Sittegrupper)
Modell
Scania k92cl30
Produksjonsår
1986
Reg.nr.
UE 66620
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!