Russeklær Dugnadsprodukter
Utleie av ruvende dobbeltdekker!
Utleie av ruvende dobbeltdekker! Utleie av ruvende dobbeltdekker!

Utleie av ruvende dobbeltdekker!

Russebuss

nb buss vil bli malt i deres farger og nåværende eksteriør er tidligere eier som har sprayet over logoer.

Flott dobbeltdekker som virkelig ruver over de fleste andre russebusser. Den er nettopp kommet inn til oss og vil bli renovert både teknisk og interiørmessig i løpet av høsten og vinteren slik at den er klar i god tid før russetiden 2021. Den er innredet med 25 passasjerplasser i første etasje pluss førersete. Det er 2x sittegrupper med bord og resterende i rader. Det finnes også et toalett ombord, men dette anbefaler vi å holde avstengt under russeferingen slik at dette ikke blir ødelagt.

I bussens 2.etg er det per nå bar i bakre del samt lounge på hver side foran. Aller fremst er det forbeholdt en litt roligere avdeling for de som ønsker å sitte å nyte utsikten i stedet for å feste med resten.

Bussen har dessverre noe lav takhøyde, men dette er nødvendig for å få plass til to etasjer innenfor høyderestriksjonene som foreligger for buss, men plassen dere får i denne kan ikke sammenliknes med noen andre så det veier opp for den begrensede høyden.

Det er lagt inn spotter i tak for belysning under vasking etc. Bussen vil som sagt bli totalrenovert så dersom dere er raske kan dere få være med å sette de3res preg på hvordan den skal bygget opp igjen.

Noen fordeler ved å leie av oss er:
- innsatsbuss ved teknisk havari
- god kompetanse og flere års erfaring fra bransjen
- referanser fra tidligere år

Ta kontakt for en uforpliktend4 prat eller for å booke et møte eller en visning av de forskjellige bussene vi har tilgjengelig!

Annonsen ble sist oppdatert 17.07.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Annet)
Modell
Van hool
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
ab12345
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!