Russeklær Dugnadsprodukter
Dodge RAM B250 Wagon
Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon Dodge RAM B250 Wagon

Dodge RAM B250 Wagon

Russevan

Da var det på tide å legge ut vår kjære russebil for salg!

Et stort pluss er at bilen er automat, noe som gjør at den er veldig god å kjøre både på kortere og lengre turer, samtidig som den er sprek og går som en kule!!

Jobb gjort på bilen i 2017: Byttet multireim, bremsesko og hjulsylindere.

Jobb gjort på bilen i 2018; Bilen er blitt pusset ned og lakert på et billakeringsverksted. Dette gjør det veldig enkelt å ta av reklamen og sette på ny. Hele anlegget ble også byttet ut og det ble i den forbindelse trekt opp nye strømkabler og satt på sikringer til anlegget. Anlegget har veldig bra lyd og spiller like bra inne som ute Under rulling har vi satt opp LED lys som går på batterier, noe som gjør at de ikke tapper strøm fra batteriene i bilen. Vi kan garantere at det blir god stemning med både lyd og lys på plass! For å kunne spille i mange timer uten at bilen står på har bilen 2 bilbatterier (kjøpt nye 2018). Disse holder i mange timer uten at bilen går tom for strøm og vi har aldri hatt noen problemer med å starte bilen selv etter mange timer med lyd på anlegget. Bilen har også fått ny dynamo fordi at den gamle var slitt og ble ødelagt.

Jobb gjort på bilen 2019; Bilen har gått som den skal hele russetiden og vi har derfor ikke trengt å fikse på noe, Det eneste som har blitt gjort er at det er blitt lagt et nytt gulv også har vi byttet bremseveske.

Bilen har vært russebilgodkjent flere år på rad. Og gled også fint igjennom EU-godkjenningen. Dette betyr at den ikke trenger å godkjennes igjen før etter russetiden 2022.

Bilen har blitt godt vedlikeholdt i vårt eie og har blitt vasket utvendig flere ganger, samt at den har blitt vasket innvendig etter hver rulling. Alt i alt er bilen i topp stand noe som gjør at neste eier knapt trenger å gjøre noe som helst før neste russetid.

Bilen selges som den står med forbehold om feil eller mangler i annonsen!

Ta gjerne kontakt ved interesse, spørsmål eller visning/prøvekjøring.

(Pris kan diskuteres)

Annonsen ble sist oppdatert 29.06.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
RAM B250 Wagon
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
LH58803
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Bensin
70 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!