Russeklær Dugnadsprodukter
Buss med mulighet for lovlig krone selges
Buss med mulighet for lovlig krone selges Buss med mulighet for lovlig krone selges Buss med mulighet for lovlig krone selges

Buss med mulighet for lovlig krone selges

Russebuss

Heavy Hitter selger “Cløbben”. Mulighet for LOVLIG KRONE!

- 22+1 sittegrupper
- volvo b10m fra 1994
- EU godkjent til 02.03.2021
- Brukt av to grupper problemfritt i 2020


Dette beistet av en 12,5 meter lang buss går både problemfritt og bedre enn de fleste busser. Bussen har et ekstremt stort potensiale samt at den har svært gode, lette og praktiske løsninger for potensiell ombyggelse. For dere vil dette si at dere har mulighet til å bygge bussen svært effektivt etter eget ønske.

LOVLIG KRONE er svært ettertraktet på en russebuss, og det er det mulighet for på denne bussen.

Planlegger dere mye anlegg som krever mye strøm er det et stort lagerrom bak med plass til flere aggregat. I tillegg til dette er det oppbevaringsrom på hver side av bussen. Dette kommer til svært god nytte da man gjerne vil oppbevare fks. parkaser og diverse uten frykt for at eiendeler blir stjelt.

Bak loungen er det bygget ut en halvmeter for å få plass til mer anlegg. Dette kan lett fjernes for å bygge større lounge.

I vårt eie valgte vi å ta ut to seter til fordel for å få plass til et sinnsykt grovt anlegg i stand til å rive ned mormors favorittbilde fra veggen fra ekstreme avstander. Disse setene kan hurtig og lett settes inn igjen hvis ønskelig.

Noe annet som er verdt å merke er at det er montert spotter i taket. Disse styres av sjåføren og har en svært praktisk funksjon hvis sjåføren eventuelt vil varsle om noe.

Frontruten har en uproblematisk steinsprutskade. Sett fra førerens perspektiv er ikke denne synlig, og også godkjent å kjøre med.

Ved interesse eller spørsmål kontakt Adrian Lande på Facebook eller 97654806.

Annonsen ble sist oppdatert 08.07.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Volvo b10m
Produksjonsår
1994
Reg.nr.
Hj60042
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!