Russeklær Dugnadsprodukter
Flott russebil til salgs
Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs Flott russebil til salgs

Flott russebil til salgs

Russevan

Da er tiden desverre kommet for å selge vår trofaste russebil. Det er en fin Volkswagen Multivan som er blitt brukt som russebil de 3 siste årene. Bilen har 8 seter, men er registrert på 9, det er altså mulig å sette inn et ekstra sete dersom dette er ønskelig. Alle setebelter er intakt og godkjente. Bilen har rullet uten problemer hele vår russetid.

Bak er det en sittegruppe på fem med et stort og romslig bord i midten med 8 koppholdere. LED-lys i taket som styres med fjernkontroll for å endre lysmønster og -farge, samt røde LED-lys langs underkanten på bordet. Dette sørger for at festen kan fortsette til langt på natt selv om det blir mørkt ute.

Stor JBL-høyttaler, JBL GT5 2402BR, som er plassert på gulvet i bagasjerommet. Dette sparer plass og sørger samtidig for god bass fremme i sittegruppen. Denne styres via Bluetooth-tilkobling til DAB-radioen fremme. Bassen kan også justeres med fjernkontroll.

I 2018 ble det skiftet to bærekuler fremme, begge hjulsylinderne bak, i tillegg ble fjærer til bremsesko skiftet bak på begge sider. Mansjettene på indre endeledd ble også skiftet på begge sider fremme, og også de ytre drivakselmansjettene ble skiftet på begge sider fremme. I vårt eie har bilen fått ny registerreim, vannpumpe, hovedpumpe til vlutvhen og ytre drivmansjetter på høyre side. I tillegg har den fått to helt nye dekk fremme, vi har også skiftet og satt inn to helt nye setebelter bak.

Bilen har hvitt malt interiør, trukne hvite skinnseter og et flott linoleumsgulv. På grunn av skinnsetene og linoleumsgulvet er bilen ekstremt lett og renholde. Med følger ekstra sotfilm, førstehjelpsskrin, brannslukningsapparat, ekstra rull med lys (slik vi har brukt i taket), våtservietter (disse kom godt med på rulling), en spylervæske, engangshansker og en engangsgrill.

Annonsen ble sist oppdatert 21.06.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Volkswagen Multivan
Produksjonsår
1993
Reg.nr.
sc75697
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
45 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!