Russeklær Dugnadsprodukter
Koia selges med steke- og damegaranti!
Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti! Koia selges med steke- og damegaranti!

Koia selges med steke- og damegaranti!

Russebuss

Harru lyst på en feilfri veteran med plass til nok anlegg både inni, uttafor og på taket til å vrenge klæra av alle som er innafor en radius på 50 meter? Da er koia det soleklare valget for akkurat dere.

Selv om den er veteran har den rulla feilfritt i vår og tidligere russetider. Før vår russetid sendte vi bussen på sjekk, og ba om at alt som kunne fikses skulle bli fiksa. Det ble gjort, og dokumentasjon for det kan vi vise til hvis det er interesse for det. Bussen er manuell og med manuell fartsskriver. Sjåførene som har kjørt bussen sier at den er en drøm å kjøre. Den tar i tillegg bare 1,2 L diesel på mila, noe som sparer dere for unødvendige kostnader i drivstoff. Innvendig kan man nesten gjøre hva man vil, da man som veteranbuss ikke har de samme forpliktelsene som ved vanlige busser. Bussen er regga for 25 (25+1) sitteplasser, men det har blitt fjerna et sete for å få totalt 4,5 meter med plass til hva dere ønsker av anlegg. Dette setet følger med bussen, og kan bli satt inn hvis ønskelig.

Det har også blitt laget til et aggregatrom der vi hadde 3 aggregater under vår russetid. Det er også muligheter for å lage fler hvis det trengs. Under er det også plass til uterigg som garanterer naboklager og besøk fra politiet. Det følger også med en lovlig, avtagbar krone som er festa til festepunkter i taket. Bussen har lovlig taklast, så dere kan ikke blir tvunget til å ta av den. Selv med krone er det fortsatt plass til mer på taklasten, så hvis dere putte anlegg oppå der om dere ønsker det. På krona følger det med 7 LED-bars som gjør at damene flokker til bussen som mygg. Inni bussen følger det også med UV-strips, UV-bar og vanlige ledstrips. Med på kjøpet kommer også to Mackie topper som kan brukes i anlegget deres, og/eller på fest, vorspiel og nach.

Så fort dere får på maling og stapper det som stappes kan med anlegg og damer, er koia rulleklar. Den har gitt oss en helt sjukt russetid, og er klar for å gi dere det samme. Så hvis dere vil ha en russetid som ikke innebærer stopp på ukjente plasser og et fravær av damer så sender du ei melding eller ringer enten
Petter Dølør (97042312)
Eller
Oliver Heramb (92152411)
For en uforpliktende og ellers trivelig samtale.

Annonsen ble sist oppdatert 17.06.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sittegrupper)
Modell
Scania
Produksjonsår
1989
Reg.nr.
TV 51807
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!