Russeklær Dugnadsprodukter
NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022
NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022 NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022 NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022 NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022 NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022 NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022

NY PRIS, CARAVELLE, EU - GODKJENT TIL 2022

Russevan

Russebilen vår er helt nylig EU-godkjent, helt ut til 10.02.2022! Verkstedet har byttet ut midtre, høyre, venstre og fremme bremserør og reparert baklyset for det var gåent!
Om det skulle være noen spørsmål angående bilen og eu-godkjenninga er det bare å ta kontakt! Vi svarer så fort vi har mulighet! (tlf:91914987)

Da er russetiden over og vår russebil trenger nye eiere. Det er en volswaagen caravelle syncro, fra 1995. Bilen har totalt 8 antall seter, 2 stk fremme og 6 stk bake. Interiøret i bilen er hvitt skinn, som er enkelt å holde rent. Det er god benplass og god sitteløsnig, med bord i midten med mange drikkeholdere. Vi har et stort bagasjerom, der det er plass til mye.

I bilen følger det med:
– brannslukkningsapperat
– 2 kjølebokser
– stor oppbevaringsboks med ulike ting til bilen
– skinn til rattet
– ledninger som aux osv
– maskot
-sommer og vinterdekk,
– anlegg
-ledlys

Russebilen har gått kjempefint gjennom hele russetiden uten noe problem. Vi byttet til vinterdekk før turen til Lillehammer og bilen gjekk kjempefint både frem og tilbake. Anlegget vårt er ypperlig og styres med aux ledning. Vi har også koblet til ledlys som styres med fjernkontroll.

Før russetiden skiftet vi vindusvisker motor fremme og byttet til nye vindusviskere. Vi har også fikset gasspedalen så det er mindre dødgang. Det er også skiftet til ledlys som går i takt med musikken. Bagasjerommet gjekk ikke ann å åpnes, med det også er fikset nå.

(bilen har vært startet flere ganger og har stått inne i garasje etter russetiden var ferdig)

Har du noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om bilen, kan du kontakte oss på instagram: capecobra2019, eller kontaktperson!

Annonsen ble sist oppdatert 24.05.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Volkswaagen Caravelle
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
UN 18996
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
46 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!