Russeklær Dugnadsprodukter
Leddbuss med 37 sitteplasser selges!
Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges! Leddbuss med 37 sitteplasser selges!

Leddbuss med 37 sitteplasser selges!

Russebuss

*Selges til russ 2022 eller yngre*

Bussen er nylig importert fra Tyskland og ruller første år som russebuss i år. Den har dermed fått bygget helt nytt interiør før russetiden 2020. Bussen vi få 36 godkjente sitteplasser + sjåfør, men har fortsatt stor lounge og masse plass til anlegg. Det er doble dører foran som gjør at lyden spiller ekstrakt godt ut. Hvis man fortsatt vil ha uteanlegg er det store luker under bussen med plass til anlegg/aggregat. Bak i taket er det montert 6 rgb strober, send melding for video! Seter og lounge blir trukket i doble seter i sort skai.

Bussen virker ekstremt bred og har uvanlig god takhøyde. Den gikk gjennom kontroll hos statens vegvesen uten feil eller mangler og fikk veldig skryt for understell og bremser. Dette er en av de nyeste leddbussene på markedet, med veldig lav kilometerstand.

Dette er en buss som må oppleves, så ta kontakt for en uforpliktet visning!

Annonsen ble sist oppdatert 20.05.2020

Sitteplasser
37 (Sittegrupper)
Modell
Setra
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
BE24055
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!