Russeklær Dugnadsprodukter
russebuss/campingbussprosjekt
russebuss/campingbussprosjekt russebuss/campingbussprosjekt russebuss/campingbussprosjekt russebuss/campingbussprosjekt russebuss/campingbussprosjekt russebuss/campingbussprosjekt

russebuss/campingbussprosjekt

Russebuss

Beskrivelse
Russebuss/campingbussprosjekt selges til en fordelaktig pris.

Bussen er så og si 100% fri for rust i følge de som har utført kontroller på den tidligere. Den har tidligere vært brukt som campingbuss, men aldri godkjent ombygget til dette. Den har stått tilkoblet vann og strøm for det meste. Bussen er flyttet jevnlig slik at ikke motor og drivverk har hatt mulighet til å stå seg i hjel.
Bussen har tidligere tjenestegjort for boreal i alta. Her under internnummer 702 for de som måtte lure på det.
Buss betegnes som god å kjøre av de som har kjørt den og er overraskende romslig innvendig til å være så kort. Lengden på 1196cm gjør det mulig å nedregistrere denne til klasse c førerkort da grensen for dette går på 12m.
Setene som nå er i bussen er ikke godkjente og det mangler setebein til disse. Det er seteskinner både i gulv og vegg så om man skaffer seter for vest-buss med rett skinnesystem kan man fint sette inn ønsket antall i denne og få den registrert med korrekt antall.
Vi har benyttet bussen til et par langturer i tillegg til noen små. Den har blant annet vært kjørt til stockholm og kr.sand. Begge disse turene gikk uten tekniske problemer over hodet. Bare å fylle diesel så har man en trofast buss.

Tekniske utbedringer gjort i det siste:
- skiftet luftpute venstre aksel 2
- skiftet hjullager v side aksel 2
- skiftet bremsegaffel aksel 1 og 2
- skiftet viftereim
- skiftet registerdeksel under motor. Denne delen kom på 37000 alene hos volvo før jobb.


Bussen står på diverse dekk i varrierende forfatning. Den mangler et hjul på tvilling bak venstre. Bremsesko og bånd er demontert aksel 2 pga denne ble brukt som delebuss. Disse kan settes på igjen ved seriøs interesse og rett pris. Eneste feil som var på forrige eu var for dårlig virkning parkbrems. Dette hadde antakelig løst seg ved å sette på nye bremsebånd. Dette har vi verksted som kan ordne.

Ta kontakt for spørsmål og visning.

Interiør er strippet mer eller mindre, men vi kan feste løse ting og ta ut det vi har av verktøy før visning. Ligger bla.a en natokabel der som ikke følger med.
Les mer

Annonsen ble sist oppdatert 30.03.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
1 (Annet)
Modell
volvo b10b city
Produksjonsår
1996
Reg.nr.
ua18362
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
27 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!