Russeklær Dugnadsprodukter
SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M
SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M

SIDESTILT VETERAN - VOLVO B10M

Russebuss

King Kong 2018 selges. Bud ønskes!
God og solid buss med lav km for alderen.

Bussen har 27 + 1 seter - hvorav 14 er i sidestilt lounge bakerst (Lovlige - registrerte seter). De resterende 13 passasjerplassnee er i grupper og singelseter i fremre halvpart (Se bilder)

Bussen er i god teknisk stand og leveres EU-godkjent til August 2020.

Når vi overtok bussen hadde den vannskader i veggene - så vi har tatt ned vegger og byttet de som var skadet med nye plater.

I bussen er det surrefester til anlegg både i midten og bak loungen. SÅ her kan det dunge SYKT grovt når festen står på. Det er enormt god plass til anlegg i denne bussen.

Inni bussen er det også god plass - da det er en tidligere turbuss som var innredet med slik lounge originalt fra fabrikken. Dette betyr at det kun er en enkelt seterad på siden av midtgangen og to på den andre. Det gir enormt GOD plassfølelse innibussen.

Det er et SVÆRT og godt bagasjerom under bussen - så det er god plass til et kraftig aggregat - og der er nok luft til å holde det gående lenge. Der er laget hull til flexrør til aggregat.

El-anlegget ligger klart med tilkobling av 3-fas for god utnyttelse og alltid tilstrekkelig strøm.

Til info: Bussen trenger litt omsorg innvendig før den er klar. Her kan dere komme med bud på bussen - enten ferdig shinet opp - eller bud basert på at dere vil sparkle og pusse litt selv. Trekket på loungen trenger også litt omsorg - men er solid og god å sitte i. Utvendig flasser malingen litt. Man må påregne å pusse over litt før det males. Eventuelt kan vi avtale at den leveres ferdig med paint til russetiden 2020 (eller 2021).

Der følger med lys og om budet er høyt nok kan der følge med et ganske grovt stereoanlegg med blandt annet 4 doble subber og forsterkere på 10.000 watt pluss.

Ta kontakt så kan vi kanskje bli enige om et bra tilbud til dere. Bussen kan selges fritt levert til døra for at dere skal slippe å måtte "hyre inn" sjåfør for henting.

Annonsen ble sist oppdatert 05.02.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sidestilte)
Modell
VOLVO B10M
Produksjonsår
1984
Reg.nr.
sp66286
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1 234,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!