Russeklær Dugnadsprodukter
SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN
SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN

SIDESTILT VETERANBUSS - MACKEN

Russebuss

Bussen er en Volvo B58, og blant de få bussene som er sidestilte hele veien, med hele 28+1 registrerte seter. Bussen er nærmere 3 meter over bakken, strekker seg 12 meter og er en av de bredeste bussene med 30cm fra hva som er tillatt på norske veier. Bussen har rullet som russebuss siden 2010, kjent som Macken, og er en historisk russebuss, noe det blir stadig færre og færre av på markedet.

Bussen har nettopp fått en stor oppgradering og ble påkostet mye å både det elektroniske og mekaniske. Alle de viktige delene, som motor, luftventiler, eksosanlegg osv. er nytt. Alt som har blitt gjort er dokumentert, noe som er ekstremt viktig ettersom vegvesenet har blitt strengere. (EU-godkjent 22/08-18)

Bussen er i god mekanisk stand, ruller knirkefritt og alle som har kjørt den sier den er svært behagelig og enkel å kjøre. Det at bussen er veteran har mange fordeler, man slipper setebelter og veiavgifter er billigere.

I tillegg til alt som har blitt fikset på bussen av mekaniske greier, skal bussen totalrenoveres innvending for russetiden 2020, noe som gjør at lite trengs å gjøres før ny russetid igjen. Taklast er jo dessverre ikke lovlig lengre, men bussen har godkjent aggregatfeste (ny i 2018) bak på bussen. Det vil mest sannsynlig bli bygd et aggregatrom under bussen, så man slipper å ødelegge noe av bussens utside med aggregater.

Om du er 03 eller godt forberedt 04, ta kontakt med Xander Zakariassen via mail eller tlf nr, eller Haider Shather via mail: haider.shather@gmail.com eller tlf nr: 41682922 ,for mer info eller spørsmål om en historisk buss!


Bussen har rullet som:
2013: Max Motives
2014: Soft City
2015: Psycho (the Mack)
2016: Punchy
2017: Havana (årets russedressbuss)
2018: 40s & Shorties
2019: Favoritten
2020: Roller Disco - Nordstrand jentene
2021: Swang - Fredrikstad

Annonsen ble sist oppdatert 26.01.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sidestilte)
Modell
Volvo B 58
Produksjonsår
1974
Reg.nr.
BL 38615
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!