Russeklær Dugnadsprodukter
OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m!
OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m! OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m!

OFF THE HOOK 2020 selger feilfri 15m!

Russebuss

Vi jentene selger en superbra buss, som kun har vært russebuss i 3 år. Det har opprinnelig vært en turbuss, før den ble gjort om til en russebuss.

Det har vært god oppfølging fra tidligere eiere, så blant annet motor og bremser er veldig nytt. Vi har også alle papirer på alt som har blitt gjort på bussen før den kom til oss.
Tidligere eiere har ikke hatt noen store problemer eller uforventede kostnader med bussen, samt at sjåførene som har hatt ansvaret for å kjøre bussen aldri har hatt noe negativt å si om den.

Alt av bygging og kontroller på bussen har blitt bygget og utført av autoriserte fagpersoner, hvilket vil si at alt er gjort nøye og ordentlig. Vi har valgt å leie både stereo-anlegg og lys (med unntak av spottere), som dermed ikke vil følge med ved salget av bussen. Vi har derimot gode samarbeidspartnere som vi kan hjelpe dere med å få kontakt med. Både med tanke på dette og geniale løsninger for byggingen.

Bussen er 15 meter lang og er 2,55 m bred. Den har en stor og bred lounge, i tillegg til at den er svært høy.
Bussen har masse plass til anlegg og diverse interiør, som ikke vil ødelegge plassen i den flotte loungen vår. På vedlagte bilder har vi en "bar" i bussen, men denne er nå revet. Dette skaper mer plass til for eksempel anlegg eller en sittegruppe til.

Per dags dato har vi 24+1 sitteplasser. Vi har to takluker, en foran og en bak. Setene er svarte og i meget god stand. Vi skal også legge nytt sort gulv i loungen, som vil gjøre en forskjell på det estetiske.

Et pluss er at vi har store luker under bussen, som man også kan ha uteanlegg i hvis det er et ønske. Ellers så er det rett og slett bare en superbra buss!!


Send en melding om det er noe dere lurer på, eller om dere er interesserte. 

Kontakt:

Linde Lie
95005466
Linde_lie@hotmail.com

Annonsen ble sist oppdatert 16.03.2020

Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
SCANIA k114
Produksjonsår
2005
Reg.nr.
KJ 29406
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!