Russeklær Dugnadsprodukter
NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG!
NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG! NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG!

NESBRU 02 SELGER "HVALEN" FEIT SIDESTILT MED PLASS TIL MYE ANNLEGG!

Russebuss

Nesbru 02 selger en av de få plettfrie sidestilte bussene til 03

GENERELL INFO:
Bussen er av merke og modell SCANIA CR 113, og ble først registrert i 1984. Den er 12m lang og med en innvendig bredde på 2,5m er dette en av de bredeste sidestilte bussene på markedet. Innvendig takhøyde er 2m, noe som gir mengder med plass til anlegg. Bussen har dører foran og dobbeldører, i midten (busser med dør bak, kan ikke ha sammenhengende lounge bak i bussen). Bussen bruker diesel, og har selvfølgelig automatgir, noe de aller fleste sjåfører krever, ettersom at jobben er en helt annen med manuell. Rullingen blir også mye smudere uten clutchen. Bussen har den fordelen at den har dobbel nødutgang bak, slik at man slipper å ha uønskede sidevinduer i loungen og heller ett vindu helt bakers som dekkes til med anlegg eller vegg. Dette gjør at det slippes inn minimalt med lys, så lys som UV og strobe fungere mye bedre.

Setene har veldig høy rygg, og er korte slik at man får utrolig mye gulvplass, man får lett 3stk i bredden, i motsetning til sittegruppe busser eller smale sidestilte, der to personer sliter med å komme seg forbi hverandre. Siden bussen har så mye gulvplass er det enkelt å stappe med anlegg. Bussen er også laget for å ha subber liggende i loungen. Dette hjelper veldig mye for lyden i bussen. Man må huske på at anlegget i midten så og si spiller rett inni en vegg. Med å ha subber bakerst får du ett sinnsykt trykk igjennom hele bussen, men man kan også ha en sammensatt lounge uten subber hvis det heller ønskes. Det er hele 3 plasser til å ha anlegg, bakerst i loungen, ved midtre dobbeltdører og bak sjåføren!! Er dere ute etter en buss med potensiale for mye lyd, er hvalen DEN beste bussen. Bussen har godkjent hengerfeste, noe som er avgjørende fremover ettersom at politiet har fått øynene opp for aggregater på taket og krever dem fjernet, slik at de fleste busser må ha aggregat henger fremover. Bussen er veteran så man slipper veiavgifter, omregistrering, bompenger og setebelter.

TEKNISK STAND:
Bussen har rullet helt feilfritt de siste årene. All Motorverk, drivverk og el-system er plettfrie. Bussen har aldri trengt noen store reparasjoner, bare bytting og oppgradering av deler. Dette er det tredje av fjerde året at hvalen ruller på Nesbru. Det er dermed da trygt å si at den har blitt tatt godt vare på. I 2015 da sjøbua hadde bussen, bygde de om alt innvending etter plantegningen. Den har da siden 2015 passert forvaltnings- og EU-kontroll uten noen som helst problemer. EL-systemet og drivverket ble oppgradert i 2018 av Le mans. De oppgraderte det tekniske systemet samt små ting som vindusviskere, blinklys og brannsluknings apparat. Vi har også tenkt til å ha bussen på merkeverksted for å gjøre den tipp topp stand til vår rt og din. Kort sagt, er deres gruppe Keen på en sidestilt som ikke streiker, er dette en av dem.

Hvalen har tidligere rullet som:
2007 - PREDATORS
2008 - ALIVE - Årets beste buss Stavanger
2009 - LJUDMANNEN - Årets lyd Nesbru, 3. plass årets lyd Tryvann og Lillehammer
2010 - IMAGINARIUM - Årets interiør Tryvann , Årets Oslobuss.
2011 - DISCO RANGERS - Skrillex
2012 - CNY - Årets Eksteriør Lillehammer, Årets Russedressbuss, 2. plass årets lys
2013-SAINTS - Årets Russeservicebuss,
2014 - LA SCALA - Årets bussruss.no-jentebuss, Årets Tusenfrydbuss, Årets NRJ-buss
2015 - SJØBUA
2016 - Normandy - RINGENES HERRE, Årets Russedressbuss
2017- ROARING NINETIES
2018- LE MANS – Årets Nesbrubuss, Årets lyd
2019-BELLEVUE- Årets Nesbrubuss
2020-KORKEN
2021-NESBRU

Keen? Kontakt Oskar Bukve 908 18 871 eller Antoino Cruz Eckholdt 413 71 737 , på face eller telefon for en uforpliktende prat.

Annonsen ble sist oppdatert 02.04.2020

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
27 (Sidestilte)
Modell
SCANIA CR 113
Produksjonsår
1984
Reg.nr.
DP26132
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
69,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!