Russeklær Dugnadsprodukter
Zeppelin2020 selger KÆKKEN og garanterer feilfri 15m!!
Zeppelin2020 selger KÆKKEN og garanterer feilfri 15m!! Zeppelin2020 selger KÆKKEN og garanterer feilfri 15m!! Zeppelin2020 selger KÆKKEN og garanterer feilfri 15m!!

Zeppelin2020 selger KÆKKEN og garanterer feilfri 15m!!

Russebuss

Bråkmaker 2020 selger bussen som rullet for første gang i 2019! Bussen har tidligere gått som bybuss og gikk glatt gjennom EU godkjenning, rett før vi overtok den. vi tar bussen gjennom EU før dere overtar, slik at bussen er i perfekt stand og godkjent gjennom deres russetid. det vil da si at eventuelle ødeleggelser og skader dekkes av oss, og bussen blir levert til dere i den standen den er i før vår russetid. Denne garantien får dere skriftlig, og det er svært få som kan levere en buss med en slik garanti. Det sitter blant annet helt nye batterier på bussen, samt at understell(svært lite rust) og bremser var i veldig god stand i følge mekanikerne under EU godkjenning. samtlige sjåfører sier den er svært lett å manøvrere og god å kjøre

Setene skal bli trukket av fagfolk i svært eksklusivt alcantara. Loungen er cirka 10meter lang, med mulighet for å utvide denne med ytterlige 4-5 meter. vi har ikke gjort dette da vi med den nåværende loungen, som er mer enn stor nok, gir oss en lydvegg med plass til stort anlegg bak loungen. loungen er allerede feit og lang.

Det er plass til et massivt anlegg i midten av bussen, samt bakerst, og framme på hjulbuene! Takhøyden i bussen er et veldig pluss, i fremre del av bussen er takhøyden rundt 3 meter! takhøyden ellers i bussen er på 2 meter. Bussen er veldig praktisk med tanke på lite trapper ved inngangsdører. grunnet den enorme takhøyden henger aggregatene boltet fast i et nybygd, lovlig bur bak bussen. Dette har rikelig med plass til all den strømmen dere måtte komme til å trenge.


For mer info, spørsmål eller pris ta kontakt. Vi er åpne for visning før (helst uka før RT, da bussen er 100% ferdig, og alt av lyd og lys er på plass), under og etter RT.

så er du 02, 03 eller 04 med ekstrem overtenning, er dette beistet perfekt.

Kontakt:
Dan Cojocaru eller Eivind Li Brokke (face) eller 97486962

Annonsen ble sist oppdatert 03.11.2019

Annonsen ble sist oppdatert 03.12.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Volvo 6x2
Produksjonsår
2004
Reg.nr.
UA 24538
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!