Russeklær Dugnadsprodukter
Keep Me Posted selger feilfri 15 meter
Keep Me Posted selger feilfri 15 meter Keep Me Posted selger feilfri 15 meter Keep Me Posted selger feilfri 15 meter Keep Me Posted selger feilfri 15 meter Keep Me Posted selger feilfri 15 meter Keep Me Posted selger feilfri 15 meter

Keep Me Posted selger feilfri 15 meter

Russebuss

Keep Me Posted 2020 selger en 15meter lang strøken russebuss som ruller for kun andre gang i år. Første året som russebuss var med Stockholm Syndrome i 2018.

Dette er en av få busser som har lang lounge og hele 28+1 godkjente sitteplasser

Gjennom prosjektet har vi lagt stor vekt på at alt skal gjennomføres korrekt, og bussen har gått gjennom alle kontroller på første forsøk. Bussen er importert fra Sverige og gått gjennom disse kontrollene:


Importkontroll – Her sjekker statens vegvesen at den oppfyller EU-krav og mekanisk stand. Hvor de testkjører bussen i 1time før de kan bekrefte godkjenning. 

EU-kontroll – Her sjekker et godkjent verksted at den oppfyller alle kravene for teknisk og mekanisk stand slik at den kan forsvarlig kjøres på offentlig vei.

Farts-skiver (2års kontroll) – Her prøvekjører verkstedet bussen slik at den har en maksgrense på hvor fort den kan kjøre. (Den er satt på maks 100km/t)

Ombyggingskontroll – Dette skjer hos Statens Vegvesen hvor de sjekker alt materiale og nødutganger som er i bussen om at de holder kravene mtp. sikkerhet for passasjerene og fører. (Lounge, vegger, tak, belysning og det elektriske sjekkes)

Seter – Her sjekkes det at setene og beltene oppfyller kravene til sikkerhet og brukervennlighet for passasjerene.

Russebussgodkjenning – Denne går over alt om igjen og sjekker at det er ingen løse gjenstander i bussen og at alt av lyd og lysanlegg er forsvarlig stroppet/festet i bussen.
Russebussgodkjenning ble gjennomført hos Statens Vegvesen på Gjøvik den 11. april 2018, og ble eneste bussen godkjent.

Bussen hatt jevnlig tilsyn av myndighetene for å sikre at alt er gjennomført på en solid og trafikksikker måte. Ved kjøp av bussen følger selvfølgelig all dokumentasjon med.Vegger, tak og takbokser er bygd av kryssfinérplater og festekonstruksjon bak dette.

Vegger og tak er nå malt svart.

Bussen har vinylgulv som er slitesterkt for væske og støv, og er lett å vaske.

Stikkontakter gjennom hele bussen for både lys, lyd, røykmaskin og til lading av mobiltelefoner.

LED-striper langs begge sidene av bussen med 133 forskjellige funksjoner.

Innebygd lydanlegg. (Lydanlegget leies av russebussmarked.no. Gjennom oss er det mulig å inkludere billig leie såfremt anlegget får stå inni bussen uten at konstruksjonen til lydanlegget fjernes.)
Lydanlegget og forsterkerskapet er også bygd inn slik at man kun har tilgang til AUX og volumkontroll. Likevel oppleves ikke lyden som dempet i noen grad. Slik kan det også være til fremtidig kjøper dersom dere ønsker det. Lydanlegget leies med garanti utarbeidet i samarbeid med Russebussmarked.

Lydanlegget MÅ HØRES!!

Setene er trukket i skai (hvit med sølvknapper). Det er mulig å få en god deal gjennom Russebussmarked på omtrekking på nytt.

Godkjent aggregatrom med lufting/gjennomtrekk under bussen.

Se bilder for mer visuell info hvordan det ser ut.


Gjennom samarbeid med Russebussmarked.no så kan vi tilby dere hjelp med hele prosjektet og planleggingen.


Er dere interesserte ta kontakt med Emma Sønsteli på 40100197 eller emma.sonsteli@hotmail.com hvis dere har noen spørsmål! Pris kan diskuteres

Annonsen ble sist oppdatert 05.11.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
Volvo Carrus B12M
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
CV 87395
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!