Russeklær Dugnadsprodukter
Larvik01 selges
Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges Larvik01 selges

Larvik01 selges

Russebuss

Larvik 01 har gleden av å videreføre hytta til 02/03. Bussen vår er 12 meter lang, og maksimalt tillat brei 2,5 meter. Bussen har 25+1 godkjente plasser.

Bussen er nylig EU-Godkjent (13.03.2019) og vil LEVERES ferdig full teknisk godkjent av Statens Vegvesen. Bussen har etter russetiden 2019 vært innom sjekk full teknisk / forvaltningskontroll hos SVV, og diverse småfeil blir nå rettet opp og godkjent.
Bussen leveres dermed ferdig godkjent av SVV, noe som betyr at den vil få russeoblat neste sesong, bestå EU kontroll med glans og være i teknisk/mekanisk god stand. Kan ikke bli bedre

Oljeskift på både motor og girkasse gjennomført av E18 lastebilverksted for 2 sesonger siden. Motorens kjølevæske ble byttet og hele systemet luftet før RT 19.

Bussen er en av de bedre 12 meterne man kan få tak. Dette er fordi bussen er svært firkantet på innsiden, slik at det er gode bygge muligheter. Den har noe som er sjeldent på 12 metere, to doble dører og god takhøyde, samt maksimal tillat bredde. Setene bussen bruker står på skinner, noe som gjør forflytting av seter også enkelt. Setene kan f.eks. flyttes for å utvide en allerede stor lydvegg. Bussen har også en helt ekstrem lav km stand!

Bussen har av tidligere grupper blitt totalbygd av Rubuss, som har strippet alt ned, før den ble bygd opp igjen. Etter vi tok over, har vi fått loungen ombygd av Russebussexpress. Denne loungen er så stabil og sterk som det går, knekker aldri under rulling. Det er også gjort hensyn til det elektriske i loungen, altså alt at det er plass og beskyttelse til sikringsskap, forsterkere osv. Vi har også byttet ut alt av det elektriske i bussen, slik at alt av sikringer, uttak og kabler er nytt. EL-System er godkjent og vist hos Statens Vegvesen. Alle setene/lounge er trekt om i sort buffalo. Sort er en farge som passer alle temaer, så da slipper dere å måtte trekke om selv under deres russetid.

Når det kommer til anlegg og aggregater, har vi bygd og isolert gulvet hvor anlegget står, for minst mulig vibrasjoner. Veggene er også strammet opp. Det er plenty av plass til anlegg, samt 2 store aggregater under. Her er det også godt ventilert, og mulighet for montering av 12V vifter. Lydveggen blir ekstremt stor, her vil dere kunne få plass til ekstremt mye anlegg!!

Det står IKKE krone på bussen per nå, men er store muligheter for å bygge dette på dersom kjøper ønsker dette. Se vedlagt bilde med krone.

Bussen står nå i Larviksområdet. Ved salg kan vi også bistå med hjelp og info om det dere skulle trenge i russetiden.

Her har dere mulighet til å kjøpe en veldig klassisk og driftsikker russebuss, med stort plass til anlegg!

Lyst til å ta over hytta?
Kontakt Erlend Gjessing på Facebook, evt. 95494211
Prisen er diskuterbar ved hurtig avgjørelse!

Tidligere rullet som:
2015: Mangani (Årets follobuss, årets skibuss, årets russedressbuss)
2016: House Targaryen (Follo)
2017: Neolution (Oppegård)
2018: Hvileår / stor ombygning
2019: Typisk Norsk
2020: Larvik 01
2021: Dere?

Annonsen ble sist oppdatert 16.10.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes Benz 0405
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
KJ41715
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!