Russeklær Dugnadsprodukter
PITTEN/SIDESTILT 28+1
PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1 PITTEN/SIDESTILT 28+1

PITTEN/SIDESTILT 28+1

Russebuss

PITTEN RULLER EVIG

Kort om bussen:
- 28+1 (sidestilte seter + sjåfør)
- Volvo B57 fra 1973
- Veteranbuss (trenger ikke setebelter)
- Selges til russ 2021/2022

I 2018 rullet bussen med gutta på Gabber, da røyk motoren og den ble byttet ut. Det er en gammel buss som resten av de sidestilte russebussene, og da kreves det selvfølgelig reparasjoner og bytting av deler som blir slitt. Ettersom sidestilte seter ikke lenger er i produksjon nå i moderne tid, er de eldre bussene det eneste alternativet med lovlige sidestilte seter. Denne bussen går under betegnelsen “veteran”, da slipper dere å tenke på bruk av setebelter og evt. bøter rundt dette (på 1500kr per hode). I motsetning til mer moderne russebusser med sittegrupper, der setebelter er påbudt å bruke.

Bussen ble i 2017 tatt ut til forvaltningskontroll, da valgte jentene på OtW å ha den på verksted for å forsikre seg om at alt ble gått over av dyktige fagfolk. Dette ble gjort at Bærum kranservice som hadde god kjennskap til bussen fra før.
Bussen ble EU godkjent rett før russetiden (april 2019) uten bemerkninger, og vi vil ta den gjennom en ny forvaltningskontroll nå i nærmeste framtid før vår russetid. Dette er da for at vi skal kunne garantere oss selv at det ikke oppstår problemer for oss eller i etterkant for dere som eventuelle kjøpere.
Dermed vil dere mest sannsynlig slippe noe som helst av reparasjoner etter som den så og si blir nesten ny for oss. Det elektroniske, som ble fikset av profesjonelle elektrikere, var helt nytt i 2016 med sikringer og fungerer veldig godt, men skal gjennomgås på nytt av elektriker for å forsikre oss om at alt fungerer som det skal. Girkassa og midtakselen er også relativt nytt. Motoren ble byttet ut i 2018, starter og går som ei klokke. Ellers er bussen 12 meter lang og omkring 2,5 meter bred med en takhøyde på litt over 2 meter. Dør både foran og bak, fire nødutganger + takluke. Det blir også installert en såkalt “Death switch” til sjåføren.

Bussen har ikke dører på midten, noe som gir en lounge-følelse gjennom hele bussen uten trapper som man kan snuble i. Dette er veldig positivt med tanke på at det er veldig god plass bakerst i bussen til en enormt stor lydvegg, lys, røykmaskiner eller hva enn man skulle ønske. Motoren er foran i bussen som gjør at bakdelen av bussen tåler vekten til lydveggen uten at bussen blir ubalansert, der gulvet også er lavere og igjen gir enda mer plass til store subwoofere eller topper som ellers ikke får plass i typiske busser med lounge. Det er også god plass til oppbevaring i bussen under setene til jakker, drikke og andre verdisaker.

Reparasjoner før RT 2019:
- Jording
- Div fjæringer/dempere
- Div andre småting

Pågående reparasjoner før RT 2020:
- Nytt tak (Satt i gang)
- Nye vegger (Satt i gang)
- Oppussing av seter (Satt i gang)
- Nytt gulvbelegg (Satt i gang)
- Elnett (Endret fra vekselstrøm til likestrøm) – Ferdig!!!
- Feilsøking av evt. Problemer med det elektriske
- Eksoslekkasje i motor (skal undersøkes før utbedring)
- Stoppbryter (Satt i gang)
- Oljeskift
- Diverse andre småting
- Sjekk hos Bærum kranservice


Ellers er det ekstremt viktig for oss å få til et godt samarbeid slik at begge parter kan stole på hverandre. Det er bare å fyre løs med spørsmål dersom dere skulle lure på noe mer. Dere er hjertelig velkommen på bussvisning og eventuelt en lydhøring dersom dere skulle være interessert i det.

bussen har tidligere rullet som:

- Amaze 2012
- Narco Polo 2013
- Undersound 2014
- Mr Worldwide 2015
- Taylor Gang 2016 (Quack Pack)
- Off the Wall 2017
- Gabber 2018 (Beat Street)
- Sarge 2019 (Riot Rave)

Mer informasjon finner du her: https://regnr.info/CC42143

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Mathias Bjørgan: 48881718

Annonsen ble sist oppdatert 02.10.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sidestilte)
Modell
VOLVO B57
Produksjonsår
1973
Reg.nr.
CC42143
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
550 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!