Russeklær Dugnadsprodukter
ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1)
ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1) ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1)

ROLL DEEP SELGER BUSS (26+1)

Russebuss

ROLL DEEP 2019 selger en feilfri buss videre til 01, 02 eller yngre kull!!
Hvis dere er gira på en fet buss med feit lounge, er dette noe for dere:))

Bussen har tidligere vært turbuss, noe som er en fordel, da det blir mindre slitasje på busser som kjører jevnlig over lengre perioder. Turbusser er også en expressbuss, som gjør at den kan kjøre fortere (100km/t). Turbusser er høyere og bredere enn vanlige busser. Den ble kjøpt av Pike 2017 som bygde om bussen fra en turbuss, og har derfor kun rullet 1 år som russebuss tidligere. Bussen har automatgir, som er noe de aller fleste sjåfører foretrekker. Den er godkjent for kjøring på både sommer- og vinterføre, da den har helårsdekk.

Bussen har nylig vært på verksted for 110 000kr. Der har den blitt reparert for alt som var feil, blant annet byttet hele det elektriske anlegget, skiftet olje- og dieselfilter, byttet lykter, releventil, fremre eksosrør og klammer, og støtdempere. Begge batterier er også byttet. Derfor er bussen i meget god stand, og mekanikeren skrøt av hvor bra den er i i forhold til andre russebusser. Sjåfører skryter også over hvor behagelig den er å kjøre.

Under bussen er det store, romslige luker hvor det er plass til ute-anlegg eller oppbevaring. Det er også lagringsplass under loungen. Det er oppheng til aggregatbur bak, noe som er en fordel da aggregatet trenger luft og ikke kan plasseres i lukene under i de fleste busser.

Info og diverse fordeler om bussen:
- 13 meter lang
- 2,54 i bredde
- Stikkontakter ved alle sittegruppene og bak i loungen
- 26+1 plasser
- Nytt tak innvendig

NB! Prisen er IKKE satt og kan diskuteres ved rask avgjørelse!


Om du ønsker mer informasjon eller er interessert i visning - kontakt Ingvild Aasheim på mld (926 77 092) eller facebook!

Annonsen ble sist oppdatert 11.09.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
27 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
KF96415
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
199 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!