Russeklær Dugnadsprodukter
Høybråten 01 selger Skrukken!
Høybråten 01 selger Skrukken! Høybråten 01 selger Skrukken! Høybråten 01 selger Skrukken! Høybråten 01 selger Skrukken! Høybråten 01 selger Skrukken! Høybråten 01 selger Skrukken!

Høybråten 01 selger Skrukken!

Russebuss

Med tungt hjerte selger vi nå dronninga på 15-meter som er EU-godkjent ut russetiden 2020 og russebilgodkjent av Statens Vegvesen før RT2020. I tillegg får dere med en drøy krone

Det er en 2002 modell Scania, som har gått som russebuss siden 2014. Det er selvfølgelig automat girkasse, som gjør denne bussen kjørbar for enhver bussjåfør. Tidligere har den vært rutebuss og turbuss. Den er 15m lang, 2,55m bred og 3m høy under kjøring (2,90m høy uten lufttrykk). Med krone er den drøye 4m høy. Den har 24 registrerte sitteplasser, satt i grupper på 4, pluss sjåfør.

Alle reparasjonene/vedlikehold er gjort på Scania og Bilco Kongsvinger av fagfolk. Når det kommer til det elektriske anlegget er det satt opp av en sertifisert elektriker, som også kan legge frem samsvarserklæring som viser sikkerheten på det elektriske anlegget.

Bussen har blitt påkostet en helt nybygd girkasse etter RT2017, bygget av Scania. Bussen har også en helt ny kjøler som ble satt inn i 2018. I russetiden 2018 ble bussen påkostet ny motor, som kun har gått 570.000. km. Alt dette vil si at bussen er i suveren teknisk stand, noe tidligere russegrupper har hatt stor nytte av. Vi kan legge frem dokumenter på alt arbeid som har blitt gjort. Bilco Kongsvinger har i tillegg sagt at denne bussen er en av de beste på markedet, rent teknisk og kjøremessig.

Per dags dato går det svært få russebusser av denne typen 15m buss på norske veier. Det finnes flere typer busser som er like lange, men fordelen med akkurat denne typen er høyden. På begge sider er det store lasterom, som blant annet rommer reservehjul og aggregatrom. Aggregatrommet er utstyrt med 4 kurser, som gjør at vi kan kjøre to aggregater samtidig på det elektriske anlegget. Dette gjør at vi og dere, kan kjøre på med så mye anlegg og lys dere måtte ønske. Det er også plass til uteanlegg hvis dette skulle ønskes. Dette er en enorm fordel, ettersom de andre 15m bussene er bybusser som er lave og uten lasterom. I tillegg blir hjulbuene synlige innvendig i de lave bussene, som gjør dem vanskelige å innrede. Dette er ikke noe problem her.

Loungen er totalt 12m lang, noe vi med hånda på hjerte kan si at du ikke finner i noen annen buss. Setene er trekt av Russebussmarked.no, og loungen er laget privat av lokal møbelsnekker. I kassene på begge sider over loungen har vi også lagt inn spotter. Bakerst i loungen er det laget plass til to høyttalere, pluss nok stikkontakter til lys. I midtgangen er det også strømuttak til anlegg og lys, samt sikringsskap som er integrert i armlenet på loungen.

Med på kjøpet får dere også en pen krone. Den er avtagbar, og er bygget i flere deler som boltes fast i taket. Festepunktene til boltene er laget slik at de forhindrer lekkasje i taket. I tillegg får dere med et Sierra bensinaggregat.

Ta kontakt med Marco Ivanovic-Kristoffersen (97035480), Rene Soto (93634917) eller Mads Riber Haugland (90476664), på mobil eller Facebook for pris, flere bilder og en uforpliktet prat! Ikke nøl med å ta kontakt hvis det skulle være noe dere lurer på!

Annonsen ble sist oppdatert 26.08.2019

Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Scania
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
UA23366
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!