Russeklær Dugnadsprodukter
RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG
RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG

RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG

Russebuss

RUSSEBUSS I GOD TEKNISK STAND SELGES BILLIG
Lys og lydanlegg følger også med på kjøpet!

Selges billig pga flytting, og derfor mangel på både tid og overskudd til å ta vare på den.

Bussen er registrert med 24+1 seter, og alle setene har godkjente belter som er festet på godkjent vis. Setene står i sittegrupper, men det er ikke noe problem å snu setene for å få plass til flere. Bussen vår har også en stor lounge som har plass til opptil 30 personer sittende. Alle setene og loungen er trukket om av Stofflund i ekte hvitt skinn.

Bussen har en total lengde på 12 meter, og ble godkjent av Statens vegvesen i 2015, 2016, 2017 og 2018. Når vi tok over bussen tok vi den på verksted slik at alt det tekniske med bussen er som det skal, og vi har rullet knirkefritt gjennom hele russetiden. Siste EU-godkjenning ble gjort i mars 2018. Bussen var sist på verkstedsjekk i mai 2019, der ble det rettet opp i noen småfeil.

Alt av lyd og lys som tilhører bussen, følger med. Alt av anlegg og ledninger er innebygd i bussen og er "gjemt" i en bar i bussen, med egen luke med lås på. Det elektrisitet er trukket og koblet opp av en autorisert elektriker. Et splitter nytt miksebord som ble installert etter russetiden vår følger også med. Av lys har vi 23 spotter fordelt rundt om i taket. Det er også LED-strips som går langs hele tak-lengden, disse går også rundt baren (LED-strips er av ordentlig kvalitet trukket inne i stållister, så disse skal mye til for å ødelegge), samt to lasere og to stk discolys som er innebygd. Det følger også med en røykmaskin. Bussen er altså godt oppbygd, og godt gjennomført med tanke på tekniske løsninger.

Ettersom bussen har opprinnelse som turbuss finnes det massevis av langringsplass under i bussen. Veggene og taket inni bussen er glatte og matte, de er derfor lette å gjøre om og designe til sitt eget.

Tidligere rullet som:
- FLAGGSKIPET 2015
- RAFIKI 2016
- FIONA 2017
- CHECKPOINT CHARLIE 2018

Dersom du/dere er interessert i en perfekt russebuss er det bare å ta kontakt. Vi er også behjelpelige dersom det er noe du lurer på, eller bare vil ha en uforpliktende prat.

Pris kan diskuteres.

Kontakt:
Elida Dahl: 941 61 058
Kine Marie Hult: 463 15 583

Annonsen ble sist oppdatert 08.11.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
24 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
1992
Reg.nr.
JR19143
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!