Russeklær Dugnadsprodukter
OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!!
OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!! OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!!

OPP NED 2019 selger Norges lengste og sprekeste ledd!!

Russebuss

Grunnet useriøse kjøpere er bussen nok en gang til salgs! Vi vil bli kvitt den asap, og er derfor villige til å mekke en drit god deal! (en pris du rett og slett ikke kan si nei til)

videre...

Markedets sprekeste leddbuss med 19 magiske meter er (endelig) til salgs!! Med 28 + 1 regga seter(men mulighet for å sette inn to ekstra sittegrupper aka 8 ekstra plasser!!) Blant disse setene er to av gruppene sidestilte. Loungen tar opp hele bakre del av leddet hvor en evig smud bar er inkludert. Aka dette er en feet lounge med bra potensiale!!

Dama har blitt stempla som den smidigste bussen på markedet da den har sving på bak-akslingen. Motoren er også midtstilt noe som er et stort +!! Bæsso har også et åpent agregatrom med utluftning bak, noe vegvesenet er VELDIG stor fan av. I tillegg har bussen automatgir, noe de alle fleste sjåfører foretrekker, og av den grunn er flere villige til å kjøre akkurat denne bussen. Alle tidligere bussjåfører har uttalt seg om at dette er den beste bussen de har kjørt ila karrieren sin og ble selv overrasket over hvor smidig og bra den fungerer på veiene.

Før bussen ble til russebuss, kjørte den som vanlig ruterbuss i Oslo, noe som igjen beviser at det er en rullende gud i både svinger, trange veier og oppoverbakker i forhold til andre busser. Gjennom både RT17 og RT18 rullet bussen feilfritt og ble godkjent overalt.
I RT19 hadde bussen en «oppgradering» der det ble reparert minimalt med feil slik at den igjen skulle være feilfri og strøken. I tillegg ble hele motoren skiftet ut med en splitter ny en i 2017 og er i topp tilstand fremdeles, og det kommer den til å være i en lang stund til.

Bussen er til dags dato plettfri, EU godkjent og har rullet som en gud uten NOE som helst problemer under russetiden så langt.

Vi skal igjen sørge for at bussen blir EU- godkjent etter vår rt (easypeasy), og alt i alt kan vi love at dette er den beste leddbussen på markedet takket være bussens store fordeler!

Leddet har tidligere rullet som:
Women of Marvel 2015 - Drammensrussen (var med på «Endelig russ» på NRK, ble også nevnt i serien «skam» i 2017)
1Oak 2016 – drammensrussen
New Generation 2017 – Drammensrussen
NEO-TOKYO 2018 – Lierrussen

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

-"Malin Viko" på messenger dersom det foretrekkes å ta samtalen der:)

Annonsen ble sist oppdatert 08.07.2019

Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
VOLVO B10MA
Produksjonsår
1998
Reg.nr.
SR76146
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!