Russeklær Dugnadsprodukter
Knallgod russebil til 9 stk selges!!!
Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!! Knallgod russebil til 9 stk selges!!!

Knallgod russebil til 9 stk selges!!!

Russevan

Denne russebilen er den perfekte festbilen for de som elsker sprellende LED-lys i alle farger, god lyd og perfekt setestilling for samlende gjeng. Bilen skal ikke EU-godkjennes før oktober 2020, som betyr at det nåværende kullet ikke trenger inn på EU-godkjenning. Bilen er rustfri, og vindusviskeren er nye. Vinduene er sotet, og det er installert blinkete LED-lys som går i takt med bassen. Dekkene er i god stand, og er dekk som både kan lovlig å bruke på alle forhold. Koppholdere følges med, samt krok i taket hvor vi har hatt discokule (kulen følges dessverre ikke med). Vi har fire høyttalere, to under hvert sete og to i bagasjeromsdøren. Bassen er plassert bak-mellom de to førerstolene, som er tilkoblet til batteriet i panseret og forsterkeren som er av type JLB. Ledningene er isolerte, og derfor mindre fare for brann og skade på ledningene. Alle setene er godkjent installert og har setebelte, samt følger det med refleksvest, varselstrekant og brannslukningsapparat. Gulvet i russebilen er av plast som gjør det lett å vaske ut av den.
Ting som er fikset på mens vi har hatt den: høyre baklys er byttet, bakfanger er festet stramt og godt og bilen er malt svart innvendig.

Vi har ikke hatt noen problemer med bilen under russetiden, og den har kjørt frem og tilbake fra Landstreffet i Stavanger, Blå turen og generelt i russetiden. Det eneste som har skjedd er at det har kommet en liten knekk i bakfanger og felg, men har ingenting å si for bilens stand.
Vi ønsker at noen nye skal overta denne fantastiske bilen, og skape gode minner:) ta kontakt (mobil) om dere er interesserte i visning, og pris kan diskuteres:)

Annonsen ble sist oppdatert 02.07.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
9 (Sittegrupper)
Modell
Volkswagen caravelle
Produksjonsår
1992
Reg.nr.
PN 88920
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
50 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!