Russeklær Dugnadsprodukter
Mercedes-benz Sprinter
Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter Mercedes-benz Sprinter

Mercedes-benz Sprinter

Russevan

Russetiden er over for oss og vi selger da vår fantastiske russevan.
Bilen er 6,6 Meter lang og er stå høyde inni. Vanen er egentlig en minibuss, men den er omregistrert til 9 seter og kan derfor kjøres med personbil lappen (Klasse-B).

Dette er en russevan som forandrer russetiden, den har en lounge som rommer 8 personer helt bakerst. Loungen er ikke registrert men vi har sittet der gjennom vår russetid uten problem. Ellers er det sitte gruppe med 6 og 2 enkeltseter. Vi har led lys som spiller etter bassen og en laser bakerst i taket, vi har også en røykmaskin under loungen. Bassen er 2x12 tommere som spiller bra, vi har også 6stk 6x9 høytalere og 4 mindre høytalere i taket. Det er 2 bra forsterkere under loungen som gjør det er mulighet til å koble til annet eller mer om ønsket.

Bilen har vært taxi før den ble russevan og har kjørt 2 russetider før vår.
Vi har byttet olje, oljefilter og startmotor på bilen i vårt eie.
De vi vet er feil med vanen er at spidometere er defekt og at takluken knuste så vi har teipet over midlertidlig.

Vanen må på EU mars 2020

Ta kontakt med Torbjørn Lobekk (98086518) for en uforpliktet prat om det er noe du lurer på eller har lyst å komme på visning.

Annonsen ble sist oppdatert 06.06.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
9 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes-benz sprinter
Produksjonsår
2000
Reg.nr.
ne84113
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
480000
110 000,-