Russeklær Dugnadsprodukter
Empire City 2019 selger vanen!
Empire City 2019 selger vanen! Empire City 2019 selger vanen! Empire City 2019 selger vanen! Empire City 2019 selger vanen! Empire City 2019 selger vanen!

Empire City 2019 selger vanen!

Russevan

Selger vår gode russebil som har gått problemfritt gjennom hele russetiden, uten ett eneste stopp. Den har blitt brukt som russebil i tre år før og går fortsatt like bra. Bilen er EU-godkjent til 2019 så må derfor på ny godkjenning før den kan brukes igjen i 2020, men vi har sørget for at det ikke skal være noe problem.

Inne i bilen sitter det 5 små høyttalere som funker som de skal og 2 basskasser bak de bakerste setene. Anlegget har fungert som det skal hele tiden, eneste som mangler er en lydforsterker og en bassforsterker da vi har leid dette av noen andre.

Det vi har gjort med bilen er å lakkere utsiden, bytte øvre bærekuler forran på begge sider, skiftet en sikring mellom batteriet inni bilen og i motoren, byttet gulv til et som er godkjent av statens vegvesen, legge på nye setetrekk og litt smålakkering inne i bilen. Bilen følger med en røykmaskin tidligere eid av en buss, noe som gjør at på stopp skiller bilen seg veldig ut. hvis det er ønskelig kan vi hjelpe til med å skaffe kul spraying utenpå vanen for å få den til å stå ut mer, til en svært(!) billig penge.
Russebilen er svært påkostet slik at den skal være i best mulig stand til kommende eiere.

Dette er virkelig en av de bedre russebilene du får på markedet til en så billig penge. gjerne kontakt oss for mer informasjon, flere bilder eller ved interesse:)

Med bilen følger det:
CD spiller koblet til anlegget med AUX kabel og IPhone kabel.
5 små høyttalere
2 store basskasser
LED lys i taket koblet til batteriet i bilen
NEON lys i form av leppe, med batterier
Røykmaskin (!!)
Brannslukningsapparat
2 førstehjelpsskrin
Avtagbare setetrekk

Annonsen ble sist oppdatert 11.10.2019

Sitteplasser
7 (Sittegrupper)
Modell
Volkswagen transporter
Produksjonsår
1991
Reg.nr.
HT 21278
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
223563
32 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!