Russeklær Dugnadsprodukter
Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges!
Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges! Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges!

Feilfri SCANIA L94 med stor lounge selges!

Russebuss

Har DU begynt å tenke på russetiden og er uten buss? Slapp av, vi har bussen for deg. Er du 02, 03 eller overgira 04, kjøp bussen vår slik at du slipper å dra på Tryvann i rt! Sikre deg bussen med den største loungen før det er for sent! Bussen har 24+1 registrerte seter og rullet første gang og såklart feilfritt som russebuss i 2018.

Den romslige bussen er 12 m i lengden og 2,5 meter i bredden. Den er tidligere ruter-buss og ble solgt som russebuss for første gang for to år siden. Bussen har stått inne hver vinter, til og med nå som den blir brukt som russebuss, noe som er viktig for den mekaniske standen. I tillegg til mekanisk sjekk og forvaltning var siste EU-godkjenning i år (2019). Bussen er altså i feilfri tilstand med svært høy nivå, både teknisk og mekanisk. Sjåførsetet og instrumentpanelet er behagelig, nytt og ryddig. Bussen er i tillegg automat. Dette er noe man kan spare mye på, siden det er et krav mange bussjåfører har, og er veldig viktig når det åpner for større, tryggere, billigere og bedre muligheter når det kommer til senere valg av bussjåfør.

Bussen er ekstremt godt ivaretatt, og det innvendige interiøret har blitt renovert og ivaretatt av profesjonelle. I tillegg til stor lounge har bussen også stor dør i midten og små vinduer for lite innsikt. Setene er trekket om i svart skinn med knapper. Materialet setene er laget av ser ikke bare bra ut, men er også vannavstøtende og veldig lett å vaske. Dette gjelder også det helt nye parkettgulvet i bussen. Anlegg kan installeres både i midten av bussen, helt bakerst, under loungen, og under setene foran. Dette gir muligheter for utrolig god lyd uansett hvor i bussen du er.

Vi har et stort og godt ventilert aggregatrom. Dette er viktig for en bra rt og er noe ikke alle russebusser kan tilby. Dere kan derfor lovlig kjøre med musikken på. Dette minsker også sjansen for at aggregatet blir ødelagt pga. utvendige skader eller overoppheting. Ellers har bussen vært på jevnlige servicer og har hatt en god standard og oppfølging.

I og med at bussen er laget i 2001 er det en relativt ny buss, spesielt i forhold til andre veteranbusser som ble laget på 1980-tallet. I tillegg til at den har blitt tatt så godt vare på vil dere ved kjøp av denne bussen få en plettfri russetid uten noen problemer.

Såklart byr bussen på:
-12m lengde
-2,5m bredde
-god høyde under taket for både gutte og jenter
-Stor lounge
-24+1 seter
-Aggregatrom
-Rom under bussen
-God høyde innvendig
-Lagringsplass under seter
-Automat
-Relativt ny motor og girkasse
-Null rulleskader
-Stor anleggsplass

Har rullet som:
- All Timer 2018
- Full Fres 2019

Ta kontakt med Lene Finstad (90535252) eller Tyra Von Hanno (98864709) (facebook eller melding) for en uforpliktende samtale rundt buss, visning, spørsmål, bilder eller liknende.

Annonsen ble sist oppdatert 05.06.2019

Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Scania L94
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
CF11921
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!