Russeklær Dugnadsprodukter
EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1
EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1 EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1

EU GODKJENT OG FEILFRI 30+1

Russebuss

BUSSEN SELGES EU-GODKJENT TIL OVER DERES RUSSETID, SLIK AT DERE VIL SLIPPE HELE GODKJENNINGSPROSESSEN.

Den selges igjen grunnet useriøs kjøper.

Bussen er starter og går som en klokke, og rullet helt problemfritt i russetiden. Bussen rullet tidligere som Eddie Would Go 2018, og ble kåret til årets RD-buss.

Med 30+1 seter er den godkjent for mange i forhold til størrelsen. Loungen er romslig og det er høyt under taket i hele bussen. Det er dobbeltdører i midgangen som gjør at lyden fra anlegget høres godt utenfra, og i midten av bussen er det svært god plass til digert anlegg om det er ønskelig. Rundt hele bussen er det luker som gir gode lagringsmuligheter, som kommer godt med på landstreffene.

Godkjent el-anlegg som er lagt opp av elektriker (dette har dokumentasjon på), med sikringer og tilstrekkelig mengde stikkontaker til stort anlegg.

Nylig bygd aggregatrom med lufting som er godkjent av vegvesenet, med plass til store aggregater som tilføyer strøm til anleggene.

Frontrute og flere andre deler er nye (byttet i 2018)

Bussen har grunnplanker på toppen med muligheter for krone. Setene i bussen er trekt i sort skinn og kan fint brukes på nytt.

Ta kontakt for mer info eller avtale til visning!

Annonsen ble sist oppdatert 04.06.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
31 (Sittegrupper)
Modell
VOLVO B10M
Produksjonsår
1991
Reg.nr.
Hj56810
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
{{ errors.name }}
{{ errors.from_email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!