Russeklær Dugnadsprodukter
Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS
Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS

Volkswagen Transporter Til Salgs!! NY PRIS

Russevan

På tide å selge go bilen, som har fraktet oss trygt til både Stavanger og Fredriksten! Bilen er en Volkswagen transporter med 8 seter (5 bak og 3 foran). Den er helt hvit inni med hvite setetrekk av skye som har holdt seg fint under hele russetiden! Bilen har et helt nytt batteri som ble byttet 16 mai ettersom det vi hadde var slitt. Den er god og kjøre og med helt nye dekk i 2019, er dette bare en bonus!
Vi har hatt mye glede av bilen, og anlegget har fått kjørt seg! Det er derfor vi også byttet høytallere ved siden av setene, ettersom de andre var ødelagte! Siden vi fikk bilen har den fått en totalrenovasjon! Vi har byttet gulv, som er veldig lett å holde rent. Vi har sparklet og malt tak, og lagt inn nye ledninger til lyslenker. Vi har fått nytt bord med pleksiglass og koppholdere, og vi har som sagt trekt om alle setene. I tillegg til dette har vi også malt hele bilen og vi har kun reklame i klistremerker som gjør det der er lett for de neste eierne å dra av når den skal i bruk. Bilen suste også gjennom russebilkontrollen uten problemer, så dette vil ikke være noen problem til neste år.

Bilen står for tiden uten skilter siden de ble stjelt på 17. Mai, men om den skal prøvekjøres er det område til det der den står nå.

Annonsen ble sist oppdatert 23.07.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Transporter
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
AD73808
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
211358
40 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.from_email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!