shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Stor russebil til salgs!
Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs! Stor russebil til salgs!

Stor russebil til salgs!

Russevan

Vår kjære russevan legges nå ut for salg! <3 Det er en Volkswagen LT av 2004 modell. EU-godkjent frem til 2020.
Denne bilen har allerede gitt oss mye glede, og vi gleder oss til fortsettelsen i vår russetid! Bilen legges ut for salg nå slik at vi kan finne riktig ny eier! :)

Bilen har totalt i 8 seter - 6 bak og 2 fremme. Vi har også to seter som følger med, disse kan settes inn i stedet for bordet inni bilen, da blir det en 10seter.
Bordet har god plass, 8 koppholdere, og står ikke i veien for passasje i bilen - bordet er spesial laget for akkurat denne bilen.

Vinduene bak er sotet og det er hengt et svart forheng bak til bagasjerommet og fremme med sjåføren. Det er to høyttalere, en på hver side i veggen. Subben er plassert under de bakerste setene, med "fjeset" vendt mot passasjerene. Setene bak er trukket i hvitt skai-skinn.

Bilen er større en de fleste russebiler og dette har vi vært meget fornøyd med! Det er masser av plass både i takhøyde, fremme, bak og i bagasjerommet. På grunn av at bilen er så stor åpner det opp for mange eventuelle muligheter, både for større anlegg og interiør. (Dette har vi ikke sett på som nødvendig) Bilen er veldig behagelig og lettkjørt.

Forrige eier hadde bilen lakkert rød av profesjonelle. Bilen er nå malt med svart bengalakk. På grunn av at bilen er lakkert under gir dette et godt grunnlag for malingen! Bilen har så godt som ingen rust.

Bilen var nettop på verksted 23.04.19. Her fikk den helt splitter ny clutch. Her fikk vi også skryt over bilen, der en av de ansatte var imponert over standen på bilen! Bilen kjørte nylig tur-retur til Farsund på blåtur uten noen som helst problemer.

Hos forrige eier :
Bytte av bremser: bremsecalipere, bremseskiver foran/bak, bremsebeleggene foran/bak og klosser foran/bak. Alle gummi-bremseslangene har blitt byttet. Nye sommerdekk, vinterdekkene er også veldig gode. Har byttet ut alle filtre og motorsmøremiddel. Vindusviskerene er nye og radioen er ny, ettersom den andre ikke funket så bra med anlegget vårt. Den nye har Aux-inngang og Bluetooth, samt DAB-radio (pris: 1500,-).
Det finnes to forskjellige batterier i bilen, en til selve bilen og en til musikk, lys og annet. Tidligere eier var mekaniker, så bilen er godt vedlikeholdt. Her sa de også sa at dette var en av di fineste russebilene de hadde sett, rent mekanisk.

Pris : 70 000 kr inkludert omregistrering. Budrunde dersom det står mellom flere kjøpere.
Ta kontakt på sms på telefon : Lise Ekehaug - 412 66 764 - for mer info, eventuelle spørsmål og for visning :)

Annonsen ble sist oppdatert 12.05.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Volkswagen LT
Produksjonsår
2004
Reg.nr.
ST88222
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
70 000,-