Russeklær Dugnadsprodukter
SKUTA selges - BUD MOTTAS
SKUTA selges - BUD MOTTAS SKUTA selges - BUD MOTTAS SKUTA selges - BUD MOTTAS SKUTA selges - BUD MOTTAS

SKUTA selges - BUD MOTTAS

Russebuss

«SKUTA» er EU godkjent, fiks ferdig og selges BILLIG!

SKUTA er en av relativt få leddbusser igjen på russebussmarkedet, og hele 17,5 meter lang! Med ny bruktmotor, nye motorfester, relativt nyoverhalt automatgirkasse (kun rullet noen få tusen km etter den reparasjonen), overhalt dieselpumpe, nye frontruter og med fersk EU godkjenning er SKUTA atter klar for nye tokt.
Alle reparasjoner kan selvsagt dokumenteres og er gjort av merkeverksted (Bertel O. Steen, Lillestrøm og/eller B.O. Steen, Skolmar); en god sikkerhet å ha med seg ved et kjøp.
Det ble i april ’18 også montert et bakre underkjøringsvern (ble påkrevd fordi et av aggregatene var montert utvendig bak), og i tillegg er det lasteskap på siden for montering av enda et aggregat.
Utover normal slitasje etter bruk som russebuss i tre-fire år fremstår den generelt i godt hold og stand.
Alle registrerte sitteplasser er i fremste ledd, 26 + sjåfør (24 seter montert). Mellom leddet og loungen er det stor plass til stort musikkanlegg. Loungen er bred (!) i forhold til flere leddbusser der ute. Dette er den eneste bussen i Norge med godkjent skifer-stein under loungen. Det er montert lys innvendig ved leddet bak ved loungen. 220 volts ledningsnett og kontakter, og det er montert Strobe, laser og LED-lys.
Det følger også med ett bensin aggregat.

Bussen selges uhyre fordelaktig sett i forhold til kostnaden som er tatt i fbm. reparasjonene, og selges pr. dato «som den står» for kr. 220.000,- men BUD MOTTAS!

Overtagelse kan skje umiddelbart. Bussen er i dag avregistrert, og står mellomlagret i Hvarnes litt nord for Larvik.

Visning og/eller prøvekjøring? Ring 90029292

Flere bilder og/eller video tatt etter at bussen kom tilbake fra siste verkstedopphold kan oversendes. Kontakt i så fall via nummer over.

Tidligere rullet som:
Godzilla 2015
Fuck The System 2017
Skuta 2018

Info:
(sjekk her for utfyllende kjøretøyopplysninger: https://www.vegvesen.no/kjoretoy/kjop%2Bog%2Bsalg/kj%C3%B8ret%C3%B8yopplysninger?registreringsnummer=DP71019 )

Modell: 1997 Mercedes-Benz 405 G
Reg.nr.: DP 71019
Km stand: usikkert på motor, bussen har rullet ca. 520.000 km
Drivstoff: Diesel
Girkasse: Automat
----------------------------------

Annonsen ble sist oppdatert 12.05.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Annet)
Modell
Mercedes Benz 405 G - LEDDBUSS
Produksjonsår
1997
Reg.nr.
DP71019
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-