shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Typisk Norsk selger hytta
Typisk Norsk selger hytta Typisk Norsk selger hytta Typisk Norsk selger hytta Typisk Norsk selger hytta Typisk Norsk selger hytta Typisk Norsk selger hytta

Typisk Norsk selger hytta

Russebuss

Typisk Norsk har gleden av å videreføre hytta til 01 og 02. Bussen er 12 meter lang, og maksimal tillat brei, 2.5 meter.

Bussen ble nylig EU godkjent (13.03.2019) , hvor kontrollørene var overrasket over hvor fin teknisk stand bussen er, tross at det er en veteran og en russebuss. Understell, bremser ++ var helt i orden! Full service med oljeskift på motor og girkasse ble tatt før vi tok over. Har papirer på dette!

Bussen er en av de bedre 12 meterne man kan få tak. Dette er fordi bussen er svært firkantet på innsiden, slik at det er gode bygge muligheter. Den har noe som er sjeldent på 12 metere, to doble dører og god takhøyde, samt maksimal tillat bredde.

Bussen har av tidligere grupper blitt totalbygd av Rubuss, som har strippet alt ned, før den ble bygd opp igjen. Etter vi tok over, har vi fått loungen ombygd av Russebussexpress. Denne loungen er så stabil og sterk som det går, knekker aldri under rulling. Det er også gjort hensyn til det elektriske i loungen, altså alt at det er plass og beskyttelse til sikringsskap, forsterkere osv. Vi har også byttet ut alt av det elektriske i bussen, slik at alt av sikringer, uttak og kabler er nytt. Alle setene/lounge er trekt om i sort buffalo. Sort er en farge som passer alle temaer, så da slipper dere å måtte trekke om selv under deres russetid.

Når det kommer til anlegg og aggregater, har vi bygd og isolert gulvet hvor anlegget står, for minst mulig vibrasjoner. Veggene er også strammet opp. Det er plenty av plass til anlegg, samt 2 store aggregater under. Her er det også godt ventilert, og ved behov kan det lett monteres 12V vifter.

Bussen står nå i Drammensområdet. Ved salg kan vi også bistå med hjelp og info om det dere skulle trenge i russetiden.


Lyst til å ta over hytta?
Kontakt Erlend Gjessing på Facebook, evt. 95494211
Prisen er diskuterbar ved hurtig avgjørelse!

Tidligere rullet som:
2015: Mangani (Årets follobuss, årets skibuss, årets russedressbuss)
2016: House Targaryen (Follo)
2017: Neolution (Oppegård)
2018: Vi kjøpte bussen, hvileår
2019: Gullfaks / Typisk Norsk
2020: Dere?

Annonsen ble sist oppdatert 10.04.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes Benz
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
KJ41715
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
230 000,-