shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
The Fermi Paradox selger bestebussen
The Fermi Paradox selger bestebussen The Fermi Paradox selger bestebussen The Fermi Paradox selger bestebussen The Fermi Paradox selger bestebussen The Fermi Paradox selger bestebussen

The Fermi Paradox selger bestebussen

Russebuss

Nå skal kassa selges!

Bussen er av merket Volvo , og har 24+1 registrerte sitteplasser. Dersom det er ønskelig er det mulig å få med lyd og lys, i dette tilfelle kan prisen diskuteres.

Bussen har rullet som russebuss i et par år, og har kjørt feilfritt uten uønsket stopp. De som har kjørt bussen har gitt tilbakemelding på at den er god å kjøre, samt at den er i god teknisk stand. Alt av feil på bussen er byttet ut. Vi har også gjort små forbedringer fra vi selv kjøpte den som har gjort bussen finere, og ikke minst tryggere. Bussen har splitter nye seter, nybelagt gulv, nytt tak og LED-striper langs listene. I tillegg til dette har vi også bygd ut loungen og gjort denne rund.

Vi er åpne for visninger, og bussen står for øyeblikket plassert i et lokale på Vestby.

Dersom du er 01, 02, eller rtkåt 03, og interessert kan du ta kontakt med Vilde Nielsen på 948 68 564 eller Benedicte Smaaberg på 986 54 119 for en uforpliktende prat!

Annonsen ble sist oppdatert 07.04.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
HJ 45404
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-