shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST
FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST

FEIT SIDESTILT M/ LOVLIG KRONE OG TAKLAST

Russebuss

SVARTEPER - JAILHOUSE ROCK - FRANKENSTEIN

Bussen er av type DAF MB 0205 fra 1985 som er en av de vanligste eldre bussene i Norge og derfor lett å skaffe deler til. Bussen er godkjent med hele 1500 kg taklast, som gir store muligheter for både lovlig krone og uteanlegg på eventuelle treff. Den er 12,2 meter lang og 2,5 meter bred og har en innvending høyde på 2 meter. Bussen har både dør bak og foran, som gir stor plass for anlegg bakerst i bussen, samt en stor lydvegg plassert midt i bussen.

Bussen er i ekstremt god teknisk stand og det ble i 2016 og 2018 investert store beløp for å sørge for at det mekaniske er i perfekt stand. Den har blitt vedlikeholdt og fulgt opp av en autorisert mekaniker som regelmessig har gått over bussen i mange år og vil fortsette samarbeidet om ønskelig. Den rullet feilfritt i 2018. I år har vi valgt å rive alt det gamle og bygge opp bussen så den er i så god stand som mulig. Nyomtrekte seter, nytt gulv og stabil og lovlig krone vil være på plass før russetiden. Dette betyr at kostnadene for interiør vil være minimale for neste års russ.

Bussen er en veteranbuss, noe som gir store fordeler, hovedsakelig at det er sidestilte sitteplasser, men også at dere vil slippe veiavgift, årsavgift og ikke minst setebelter mens dere ruller. Her er det mye penger å spare!
Bussen er 1/4 sidestilte busser i Norge med godkjent og lovlig krone(!). Dette vil si at bussen er unik, og vil trekke til seg mye oppmerksomhet. Bussen gikk gjennom EU-godkjenning 24.09.2018, uten en enkelt feil, som betyr at den er feilfri for femte år på rad.
Ved ønske kan vi tilby god veiledning inn mot 2020, samt leie av det beste anlegget markedet har å tilby.

I Januar 2019 var bussen gjennom forvaltningskontrollen hos statens vegvesen, dette er den strengeste kontrollen der motor, understell og lignende blir sjekket. Bussen gikk gjennom denne kontrollen uten en eneste feil og kan derfor regnes som blant de beste sidestilte bussene på markedet.

Vi har satt inn nytt elektrisk anlegg før vår russetid. Montert på led-lys på krona til en verdi av 20k som kan følge med om ønskelig. Papirer fra statens vegvesen på at krona er godkjent følger selvfølgelig også med.

Dersom du er interessert i en feilfri sidestilt buss, ta kontakt på enten telefon eller face;
Adem Keserovic - 45217161
Las Ismael - 91179525

Annonsen ble sist oppdatert 02.04.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sidestilte)
Modell
DAF MB 0205 DKFL 600
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
VE 47200
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-