Russeklær Dugnadsprodukter
Fiat Russebobil, Klasse B
Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B Fiat Russebobil, Klasse B

Fiat Russebobil, Klasse B

Russevan

NB! Flere bilder kommer!

Bilen er en Fiat Ducato Chassis fra 1987, og går derfor som veteranbil, som betyr billigere forsikring og gratis omregistrering. Til tross for alderen har den bare gått 113000km, og ruller som russebil for andre år i år. Bilen har takhøyde på 2 meter, seng over førerkabin på 120cm med plass til 2, lounge bak på 2,4 + 2,05 + 2,4 meter. Både loungen og sengen er trukket i skai, som er et brannsikkert stoff som alle russebiler er anbefalt å bruke, samt er veldig lett å rengjøre.

Videre er gulvet byttet tvers igjennom, veggene er byttet, både reisverk, omisolert og satt på nye plater. Alt dette ble gjort med god veiledning fra Statens Vegvesen med tanke på sikkerhet og funksjonalitet. Jobben ble utført av snekker. Platene som ble brukt til å dekke veggen er 4mm kryssfiner, noe som er anbefalt av vegvesenet mtp vekt, funksjonalitet og brannfare.

Anlegget i bilen består av to deler:
Første del består av en 1000w bassforsterker og en 1000w høyttalerforsterker som driver 6 6x9 høyttalere og 2 6x6 høyttalere, som alle er monter i taket rundt hele bilen, samt 2 stk 12tommer basskasser under loungen. Foran basselementene er det satt opp plexiglass med LED lys som får elementene til å skille seg veldig ut.
Andre del er et aktivt PA-anlegg bestående av 2 Fenton 1600w 215 topper, med 2stk 15 tommer subber i hver, og en svær 1000w 18 tommers basskasse, som til sammen leverer 4200 watt. At anlegget er aktivt betyr at forsterkere er bygget inn i høyttalerne, som gjør det enkelt å ta anlegget ut av bilen for å bruke til f eks hjemmefest. PA anlegget ble kjøpt nytt høsten 2018.
Alt sammen styres fra en Pioner reciver med både Bluetooth, AUX og USB inngang.

Av andre effekter kan bilen skilte med Cameo Wookie 200 RGY laser, Chauvet Kinta FX multieffekt lys, 2 stk 5m Minger Dream Color LED striper som reagerer til lyd, en montert i taket og en under loungen, og en 400w røykmaskin som pumper bilen full av røyk på 45 sek, montert under loungen.

For å drive alt dette er det i tillegg til et ekstra stort startbatteri i motorrommet, montert et ekstra batteri under loungen, som er koblet opp til batteriet fremme med grove kabler slik at alt blir ladet av dynamoen. I tillegg følger det med 2 ekstra batterier som lett kan byttes ut dersom en skulle være uheldig å gå tom for strøm i russetiden. Det er også lagt opp en 220V stikkontakt med batteriet bak. Denne fungerer bare når det er koblet opp til aggregat(medfølger) på utsiden av bilen. Dette gjør at man kan koble en vedlikeholdslader(medfølger) til batteriet bak når motoren ikke går, og på den måten drive alt av lyd og lys når bilen ikke er i gang. Sammen med batteriet bak er det montert en 1000w vekselretter, som gjør 12V likestrømmen fra batteriene til 220V vekselstrøm for å drive PA anlegget, lys og røykmaskinen. Alt elektrisk er lagt opp av elektriker, og 220V uttak har samsvarserklæring som medfølger.

Tidligere eier foretok full overhaling innvendig og av motor: ny registerreim, byttet alt av filter og olje, ny elektrisk dieselpumpe, ny clutch, nye batterier og full rustbehandling av understell.

Ta kontakt med Joachim Rygg, 93468897 ved interesse eller spørmål

Annonsen ble sist oppdatert 08.04.2019

Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
FIAT DUCATO CHASSIS
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
PN 80636
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
113000
130 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.from_email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!