shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS!
SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS! SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS! SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS! SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS! SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS!

SPELLBOUND 2019 SELGER FEILFRI OG EU-GODKJENT BUSS!

Russebuss

Denne bussen er i meget god teknisk stand, og hadde ingen problemer i russetiden 2018. Den er veldig god å kjøre, med både automatgir og cruisecontrol.

Det er en volvo 2002-modell som har vært russebuss i to sesonger, og bussen er blitt tatt veldig godt vare på. Bussen er overhalt på verksted, og før russetiden 2018 ble det bl.a. nye bremser bak, filter og olje er skiftet på girkasse og motor, noe som sikrer driftsikkerhet i russetiden.

Det er en kjempelounge fra bakdørene og bakover, og det er plass til høyttalere i front på begge sider av loungen. Setene er trukket av profesjonelle, og er med på å gjøre bussen til en skikkelig partybuss. Selve bussen ser meget pen ut, både utenpå og innvendig.

Bussen har også fått mye skryt av sin tekniske stand. Sjåfører forteller at dette er den beste russebussen de har kjørt, biltilsynet og ulike verksteder forteller at alt er i orden, og at dette er den beste bussen de hadde inne i 2018. Den fikk russebussgodkjenning første gang den var inne, noe som er sjeldent. Andre fagpersoner forteller også at de ikke har sett en buss i bedre teknisk stand hittil i år.

Bussen gled plettfritt gjennom EU-godkjenning i år også!

Bussen har gått som rutebuss frem til den ble bygget om til russebuss i 2016. Ombyggingen ble selvfølgelig utført av fagmenn, og all ombygging er godkjent av biltilsynet. Den fikk russeoblat både i 2016 og 2018. Den gikk ikke som russebuss i 2017, da tidligere eier var treg med å selge videre.

Det er 22+1 registrerte seter i sittegrupper, og alt av seter, belter og rømningsveier er godkjent. Det er 10 uttak inkl. USB i loungen (til f.eks. mobiltelefon), i tillegg til strøm til anlegg.

Det er god plass til bagasje i bagasjerommet under bussen, og det er også rom for aggregat med tilkobling til elektrisk anlegg under bussen. Det er elektrisk avtrekk og gassalarm som sørger for sikkerheten. Det elektriske anlegget er selvfølgelig montert av godkjent elektriker, og ulik dokumentasjon på dette følger med.

Lys som følger med er:
- 2 strober
- 1 laser
- 5 UV lys
- LED-striper
Røykmaskin og en JBL partybox til evt. vors. følger også med.

Har rullet som:
2016 – High Society
2018 – Blind Zone
2019 – Spellbound

Er dere gira på en fet buss som er i meget god teknisk stand, med svær lounge, og som er fin å se på både utenpå og innvendig? Da er dette bussen for dere!

Pris kan diskuteres.

Ta gjerne kontakt med Martine Johansen (90076026) eller Nora Olsen Myhren (95234410) hvis det er noe dere skulle lure på/visning.

Oppdateringer kommer.

Annonsen ble sist oppdatert 23.04.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
23 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
ST72590
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
270 000,-