shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN
CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN

CHESSBOXIN' 2019 SELGER FITTEPRINSEN

Russebuss

Chessboxin 2019 har gleden av å videreføre Drammens stolthet, også kjent som Fitteprinsen.
Instagram: @Chessboxin2019

Siste eu-godkjenning gjennomført (28.05.2018)

Bussen er en av de mest funksjonelle leddbussene på markedet, noe vi både kan fortelle gjennom tidligere erfaringer, og bevise gjennom ryddige papirer.

I tillegg til å være usedvanlig funksjonell, er også bussen utstyrt med 31 sitteplasser, inkludert en stor lounge og bar. (Baren kan fjernes mot enda flere sitteplasser, men anbefales å beholde som beskyttelse for det elektriske og forskerkere/amper.) Når det kommer til anlegg og aggregatplass, så åpner bussen for mange muligheter. Hovedsakelig så skal anlegget oppholde seg i to partier, ett bak og ett litt lengre foran. Men om ønskelig så kan også anlegget plasseres mellom de forskjellige sittegruppene. (Dette er helt opp til dere) Bagasjerommet er også romslig, og kan romme opp mot tre aggregater. Noe som gjør det å arrangere årets anlegg helt uproblematisk. Sist men ikke minst er bussen høy under taket, og tanken om å skalle i taket er fraværende.

På det generelle så kan man kort sagt si at Fitteprisen garanterer oppmerksomhet. Bussen er på hele 18,5 m og har en bredde på cirka 2,5 m. Sett fra sjåførens perspektiv, så har bussen automatgir, og er veldig lett kjørt. Det er dermed heller ikke noe problem for «dere?» å kjøre bussen korte distanser om nødvendig.

Kontrollmessig så har bussen blitt sjekket av Statens vegvesen i 2018-russens russetid, og tilfredsstilte alle deres krav. Siste EU-kontroll ble gjennomført 28/05/2018, og her ble også bussen godkjent uten anmerkninger.

Vi har benyttet oss av «Last & Tank» når det kommer til fornying av enkelte deler, og EU-godkjenninger. Og kan stolt fortelle at mekanikerne derfra påsto at dette var en av de mest solide bussene de hadde sett på. Vi har også snakket med tidligere bussjåfører som kan bekrefte bussens gode kjørekomfort, og enkle håndtering. Dette gjør russetiden mye bedre for både russ, og sjåfør.

Ulike reparasjoner / fornyelser:
I 2013 fikk bussen en ny motor og girkasse. I tillegg ble alle rørene i bussen byttet til slanger slik at de ikke skal ruste.

I 2017 renoverte PIMP AS hele bussen, og byttet blant annet rammen på bussen, taket, vegger og gulv. I tillegg ble det satt opp helt nytt elektrisk anlegg og nytt ledd som fungerer plettfritt den dag i dag.

I 2018 gikk meste av reparasjonene for å bolte fast setene i bussens karosseri. (Nye regler for 2017)

25. Mai 2018 - EU-Godkjenning av bussen. Eneste feil her var: Lite spylervæske i vindusviskere og bytte av baklys. I tillegg er det satt inn 2 helt nye batterier.

I dag har vi fjernet flere lag med tidligere eksteriør på bussen, noe som gir bedre feste, og resultat på vårt nye eksteriør. Med andre ord, så har vi gjort jobben «deres?» enklere, og det er bare å grunne bussen. Vi har også benyttet oss muligheten og byttet alt av laminatspapirer på vinduene. Noe svært få busser prioriterer.

Innvendig så totalrenoveres bussen, og vi tar oss tid til å lage en ny lounge, bar, interiør.

Hvis du og gruppen din har et ønske om å markere dere i russetiden, rulle problemfritt, og finne en god deal, har dere kommet til rett sted.

Ved å kjøpe Fitteprinsen får dere nemlig ikke kun skjønnheten, men også en rekke andre goder som dere kan benytte dere av. Vi har relasjoner til de beste russe-bedriftene i businessen, og kan gjennom disse fikse gode dealer, som kan gi dere gode avslag. I tillegg har vi jobbet på en rekke seriøse og godt betalte dugnader som vi kan anbefale dere til.
(For mer informasjon, se kontaktpersoner under.)

Er du 01, 02 og vil ta Fitteprinsen til nye høyder?

Kontakt:
✘ Sharå Miran (Facebook) - (48133905)

Tidligere:
2015: STORESLEM (Årets Lyd Drammen)
2017: Alle Tiders (Årets Interiør Stavanger, Årets Lyd, Lys, interiør og buss Drammen)
2018: Wojtek (Årets Lyd Drammen)
2019: Chessboxin'
2020: Dere?

Annonsen ble sist oppdatert 05.03.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
32 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
1992
Reg.nr.
SR46632
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
300000
Har takrigg / krone!
1,-