shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!!
Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!! Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!! Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!! Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!! Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!!

Norges lengste og sprekeste ledd til salgs!!

Russebuss

Markedets sprekeste leddbuss med 19 magiske meter er (endelig) til salgs!! Med 28 + 1 regga seter(men mulighet for å sette inn flere dersom det ønskes!) Blant disse setene er to av gruppene sidestilte. Loungen tar opp hele bakre del av leddet hvor en evig smud bar er inkludert. Aka dette er en feet lounge med bra potensiale!!

Dama har blitt stempla som den smidigste bussen på markedet da den har sving på bak-akslingen. Motoren er også midtstilt noe som er et stort +!! Bæsso har også et åpent agregatrom med utluftning bak, noe vegvesenet er VELDIG stor fan av. I tillegg har bussen automatgir, noe de alle fleste sjåfører foretrekker, og av den grunn er flere villige til å kjøre akkurat denne bussen. Alle tidligere bussjåfører har uttalt seg om at dette er den beste bussen de har kjørt ila karrieren sin og ble selv overrasket over hvor smidig og bra den fungerer på veiene.

Før bussen ble til russebuss, kjørte den som vanlig ruterbuss i Oslo, noe som igjen beviser at den kan kjøre veldig bra i svinger, trange veier og oppoverbakker i forhold til andre busser. Gjennom RT17 rullet bussen feilfri, ble godkjent overalt og var en strøken buss.
I RT18 hadde bussen en «oppdatering» der de reparerte det minimale som måtte repareres og rullet igjen helt perfekt. I tillegg ble hele motoren skiftet ut med en splitter ny en i 2017 og er i topp tilstand fremdeles, og kommer til å være det en lang stund til.
Vi skal igjen sørge for at bussen blir EU- godkjent (easypeasy), og alt i alt kan vi love at dette er den beste leddbussen på markedet takket være bussens store fordeler!

Leddet har tidligere rullet som:
Women of Marvel 2015 - Drammensrussen (var med på «Endelig russ» på NRK, ble også nevnt i serien «skam» i 2017)
1Oak 2016 – drammensrussen
New Generation 2017 – Drammensrussen
NEO-TOKYO 2018 – Lierrussen

Annonsen ble sist oppdatert 04.03.2019

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
VOLVO B10MA
Produksjonsår
1998
Reg.nr.
SR76146
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel