shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Inglorious Basterds selger billig buss
Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss Inglorious Basterds selger billig buss

Inglorious Basterds selger billig buss

Russebuss

God og trofast buss selges, med helt ferdig meg alt man trenger til rullinga


LYD:
Det sitter to pa-høytalere bakerst i loungen, og to i baren. Det følger også med en ekstra høytaler som vi ikke har brukt. Under setene i loungen sitter det 4x12 toms basskasser, også er det en 18 tommers aktiv basskasse i baren.
Dette gir veldig bra lyd, og å spille på halv effekt gir deg nok lyd og bass til å ha både hjerteflimmer og øresus i flere dager.
Det følger også med uteanlegg, som består av 2 aktive basskasser og 2 høytalere. Dette uteanlegget spiller bra, og vekker alles oppmerksomhet.

LYS:
Bakerst i loungen sitter det en tv, som man kan koble til mobil eller hva man måtte ønske, og man kan få opp alle slags morsomheter.
I loungen er det blacklight lys bakerst, led strips langs gulvet, to laser og en røykmaskin. Alt sammen skaper en sjuk atmosfære.
Det er også spotter i taket, om man skulle ønske å ha på litt lys en periode

AGGREGAT:
Aggregatet er plassert i det bakerste lasterommet hvor det er stor plass, og en avtrekksvifte. Fra eksosen på aggregatet kan man ha på en slange ut, og dette er ikke noe problem. Etter 180timer med rulling på aggregatet i russetiden, så har det ikke vært noe tull med eksos inne i selve bussen.

TEKNISK:
Dette er en Volvo B10M, 1998 på 12 meter, som tidligere har vært en turbuss.
Dette var 4. året som russebuss, og det vil da si at den ikke er noe særlig slitt, og har ca. 400 000 kilometer på telleren.
Har tidligere rullet som: Jungelboken 2015, The Eight Wonder 2016 og San Pedro 2017. Ingen av disse har heller hatt noen store problemer som vi kjenner til.
Bussen var EU godkjent i Februar, og har også blitt russebil(buss) godkjent av statens vegvesen i forkant av russetiden vår.
Det er en manuel med hydraulisk gir, alle sjåførene som har kjørt den skryter stort av god kjørekomfor, og med sine 360 hestekrefter så går den også svært godt. Å kjøre ifra andre busser er iallefall det minste problemet.
Før russetiden ble det også gjort full service på bussen, med bytte av:
-Olje, -oljefilter, -dieselfilter, -luftfilter og stramming av diverse reimer.

Ved hver sittegruppe er det også strømuttak til lading etc.

Ellers har bussen rulla helt fint uten problemer fra dag 1.

Ta kontakt for mer info.

Annonsen ble sist oppdatert 17.11.2018

Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
VolvoB10M
Produksjonsår
1998
Reg.nr.
UA 20001
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
150 000,-