shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss
DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss

DON'T JINX IT selger feilfri og digg buss

Russebuss

01 listen up!!!!
Om du ønsker en problemfri buss i rt som er både feit og digg, har du kommet til riktig sted.

Bussen er en Volvo 2002 B12M Carrus 9700 (340hk) modell og har tidligere kjørt for nettbuss, og var første gang i år den ble kjørt som russebuss.

Det er automat gir, noe som kan anses som en fordel i henhold til at det er vanskeligere å ødelegge motoren, og som regel foretrekker sjåfører å kjøre automat. Som sagt er bussen feilfri og rullet hele rt2018 uten problemer (t.o.m. til Stavanger og tilbake)

Bussen har sittegrupper og per dags dato har bussen 26 registrerte seter. Vi selger bussen med aggregat og eventuelt utstyr vi bruker under prosessen for bussen.

Info om bussen:

Bussen er 14 meter lang, 2,5 meter bred og ekstremt høy noe som gir en illusjon at bussen er langt større.
Loungen er 5,8 meter på den ene siden og 5 på den andre noe som gjør dette til en av de lengste loungene på markedet, det syntes godt på bildene. Bussen har en rekke stikkontakter spredt over hele bussen, og en ledd stripe langs gulvet i loungen.

Bussen har tidligere rullet som:

2018: Oz Magazine
2019: Don't Jinx it
2020: DERE??

Kontakt for pris, mer info og visning:

Annie Nguyen på facebook eller 94892779
Bettina Echmann på facebook eller 46782364

Annonsen ble sist oppdatert 05.11.2018

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B12M Carrus 9700 (340hk)
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
NV49404
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-