shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs
Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs

Norges feteste van (med lounge!!!!!) til salgs

Russevan

Selger med tungt hjerte fra oss Norges feteste van fra rt 2018. Denne vanen rullet som ALAN2018 i mai denne våren og vi nøt hvert eneste sekund. Nå leter vi etter en ny gjeng med fete gutter eller digge damer til ta over gliset vårt.

Alan 2018 er en minibuss som omregistrert til en Van. Vi kjøpte den av en guttegjeng som var russ i 2017, som hadde da tatt ut seter for å lage en nice og deilig lounge bak i vanen. Vanen har derfor nå 9 seter inkludert sjåføren samt en lounge baki som kan romme opptil 8 personer (ikke sikret med setebelter). Den store fordelen med at den nå er omregistrert til van er at man slipper å betale for en minibuss-sjåfør til å kjøre vanen da den kan kjøres med vanlig klasse-b førerkort, samt man slipper ta russebilgodkjenning og andre tilbeggkostnader som kommer med en minibuss.

Fra vi kjøpte vanen har den blitt så og si fullt renovert og oppgradert, både interiør, eksteriør og det tekniske.

Av det tekniske har følgende blitt byttet ut/oppgradert:
-bilbatteri (følger med ekstra batteri)
-startmotor
-dieselpumpe
-dieselfilter
-dekk (6 stk)
-vindusviskere
-skiver og klosser fremme
-stabilisator foringer fremme og bak
-stabilisator stag begge sider fremme
-styrestag begge sider fremme
-alle bremserør både foran, bak og langgående
-o-ringer
-hengekontakt

Av interiør har følgende blitt fikser:
--lagt nytt gulv
-nye bakdører
-loungen trekt om i svart skai
-pålimte "speil" over loungen på hver side
-malet taket
-ny grill til høytaler
-installert ledlys

Vanen er altså veldig oppgradert grunnet mye blitt byttet ut! Den består nå av 8 bakoverseter i to 2-er grupper og 4 enkeltseter. Bak setene igjen finner man loungen som er trekt i svart skai og med kule speil over som gir ekstra effekt når det er lyst opp med blinkende led-lys. Loungen har også innebygde høytalere, og det er lett mulighet for installere flere dersom det er ønskelig. Loungen er god og romslig for være inni en van og kan behagelig romme opptil 8 personer klar for mye stek. Dette er dermed vanen som er både i god standar, praktisk og fet! Hadde ikke ville valgt noen annen van å tilbringe vår rt i og vet den kan skape en like fet rt til noen av dere!

Annonsen ble sist oppdatert 22.11.2018

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
9 (Annet)
Modell
MERCEDES BENZ 413CDI/40KA
Produksjonsår
2000
Reg.nr.
NE 84113
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
480730
85 000,-