shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Fet og feilfri russebuss selges billig
Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig Fet og feilfri russebuss selges billig

Fet og feilfri russebuss selges billig

Russebuss

Beistet selges med tungt hjerte. Bussen er Scania L94 2001mod som er en av de mer populære bussene som blir brukt av busselskaper ettersom den er driftsikker og billig i drift.

Bussen er EU godkjent fram til April 2019 og ombyggingsgodkjent som betyr at dersom dere ikke endrer stort på interiør vil denne gli gjennom russebussgodkjenning. Vi fiksa alt gjennom godkjent merkeverksted som var imponerte over standen. Vi brukte fagmann på loungen og baren. Vi endte opp med å forsterke gulvet bak etter å ha hørt skrekkhistorier om hull i gulvet og kollaps. Alt av elektrisk går under kategorien "provisorisk" som gjør at det glir glatt gjennom russebuss godkjenning hos SVV.
Anlegg følger ikke med, men vi kan fikse avtale på kjøp/leige om nødvendig. Vi fikk lett plass til 4 2x18tommer subwoofere og 6 topper som vi monterte i Bak, midten og fremme som gjorde at det var øredøvende høy musikk uansett hvor du var i bussen.
Alle sjåførene vi brukte sa at den var fantastisk å kjøre, blant annet siden den hadde gode bremser, dekk og at sikten var god. Fungerte uten stopp gjennom hele RT og brukte lite diesel.
Alle de 22 setene og loungen er trekt med hvit skai (falskt skinn), er glade for å ha brukt denne typen skai etter som at det var meget slitesterkt, lett å vaske og ikke ble så lett farga.
Bussen var den feteste i Haugesund og står i utkanten av Ølen, en liten time fra Haugesund.

Ta kontakt med Aleksander på Tlf: 92487383/ epost: Aleksanderhabbestad@gmail.com for å avtale visning, bilder eller ved spørsmål

Annonsen ble sist oppdatert 26.04.2019

Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Scania L94 2001
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
CF11900
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
150 000,-